Samsung Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı Çıkıyor

Samsung’un yeni hızlı şarj edebilen kablosuz aygıtı yakın bir zaman içerisinde satışa çıkıyor. Günümüzde kablolu şarj kullanmak bir hayli zor hale geldi.

Akıllı telefonların sık sık bataryalarının tükenmesi ve sürekli olarak şarj istemeleri sonucu kablolarla uğraşmak bir hayli zor hale geliyor. Piyasada bulunan kablosuz şarj cihazları ise telefonları oldukça yavaş bir şekilde şarj ettiği için pek fazla ilgi görmedi. Bu yeni model ile birlikte artık akıllı cihazlarınız çok daha hızlı bir şekilde şarj olabilecek. Birçok kişi tarafından fazla radyasyon yaydığı için tercih edilmeyecek olan kablosuz şarjlar kısa bir zaman içerisinde zorunlu bir kullanım haline gelecek çünkü yeni çıkan modellerde kablolu şarj aleti kullanılamıyor.

charge

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus bu yeni kablosuz şarj modelini destekleyecek. Yapılan testlerde diğer cihazlardan %40 oranında daha hızlı dolum yapan bu alet eski modelleri desteklemiyor. Sıfırdan şarj yapıldığında ise 50 dakika içerisinde %100’e ulaştırabiliyor.

Şu anda cihazın fiyatı 69 dolar olarak belirlenmiş olsa da ilerleyen günlerde bu fiyatın düşeceğini tahmin ediyoruz. Ayrıca Note 5 veya S6 Edge Plus sahibi değilseniz bu modeli kesinlikle önermiyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir