Samsung O Serisi Telefonlar Geliyor

Samsung kendi bünyesine yeni bir seri katmak için harekete geçti. Yeni O serisi telefonlar ile farklı özellikteki telefonlar müşterisiyle buluşturulacak. Alfabedeki tüm harfleri kullanmaya devam eden Samsung yine O serisini Galaxy’ye dahil edecek.

Yıllardan bu yana telefon için Galaxy serisine eklemeler yapan Samsung bundan önce A, E, J ve S harflerini kullanmıştı. Farklı harflerle farklı müşteri kitlesini hedefleyen Samsung, O serisiyle beraber biraz daha üst düzey müşterilerine hitap edecek gibi görünüyor. Harfleri birer birer tüketen Samsung yakın bir zaman içerisinde farklı kodlamalara gidebilir.

Yeni çıkacak olan telefon adları Galaxy O5 ve Galaxy O7 olacak. Şu ana kadar Note serisine bir harf sistemini getirmeyen Samsung bu anlamda yenilikler yapacak mı henüz bilinmiyor. Cihaz özellikleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmasa da ekran boyutlarının 5 inç ve 5.5 inç olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Özellikle Asya pazarında rekabetin artması Huawei ve Xiaomi gibi markaların büyük ilgi görmesi sonucu O serisi telefonların fiyatları normalden daha düşük olabilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir