Sandisk’in iPhone ve iPad’ler için ürettiği iXpand satışa sunuldu

USB Flash bellekler söz konusu olduğunda hiç şüphesiz akla ilk gelen markalardan birisi olan SanDisk bugün iPad ve iPhone kullanıcılarını heyecanlandıracak ürünü iXpand’ı satışa sundu. iXpand hem bir Lightning ucu hem de USB ucu bulunan bir Flash bellek donanımı. Fakat elbette bu donanım iPhone ve iPad cihazlarımızın içerisindeki verileri kopyalamak için kullanılıyor. Yani, iPhone’un artık kaç GB’lık bir depolama kapsitesine sahip olduğu sorunsalı bu ürünle ortadan kalkmış oluyor. Aslında iXpand ile hedeflenen temel şey kullanıcıların verilerini bilgisayarları ile kolayca aktarabilmeleri . Diğer üretilen ürünlerden farklı olan yanı ise Sandisk’in USB’sinin hem USB ucu hem de Lightning ucuna sahip olması.

ixpand

Bildiğiniz gibi aslında günümüzde en kolay veri yedekleme seçeneklerinden birisi bulut servislerini kullanmak. Fakat internetin olmadığı zamanlarda insanları sıkıntıya düşürmesi ve hatta dahası internet paketi kullanan kullanıcılar için kullanışlı olmaması nedeniyle bu tür bir ürün üretilmiş oldu.

Diğer USB sürücülerine göre çok daha kaliteli bir tasarıma sahiplik yapan iXpand cihazının saniyelik okuma hızı 13MB ve yazma hızı 14MB yani, USB.2.0’ın üzerinde ve kolaylıkla cüzdan içerisinde bile saklanabilir.  Sandisk’in iPhone ve iPad kullanıcılarını hedefleyen bu harika ürünü şuanda 16 GB’ı 60 Dolar ve 64 GB’ı 120 Dolar fiyat etiketinden satılacak. 32 GB’lık modelinin satışına ise Kasım ayının 16’sında başlanacak. iXpand için otomatik Sync uygulaması da App Store üzerindeki yerini almış bulunuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir