Sim karttaki kişileri iPhone’a aktarma

SIM karttaki kişileri iPhone’a aktarma işlemi eskiden çok daha karışık gelen bir işlemdi. Ama artık çok zor bir tarafı yok. Üstelik bu tarz rehberlere bakarak yapmak çok daha kolaylaştırıyor. Şimdilerde Sim kart üzerindeki veriler çok fazla kullanılmasa da bazen ihtiyaç olabilir. Çünkü genelde kişi yedeklerimizi artık mail adreslerimizde veya iCloud gibi bulut hizmetlerinde barındırıyoruz. iPhone’a yeni geçenler için biraz farklı hissettirdiği için daha karmaşık gelebilir. Yeni Apple kullanıcıları için bunu olabildiğince kolay bir şekilde anlatmaya çalışacağız.

Sim karttaki kişileri iPhone’a aktarma nasıl yapılır?

Sim karttaki rehberi iPhone’a aktarmak için şu adımları izliyoruz;

  • Öncelikle SIM kartınızın iPhone’a takılı olduğundan emin olun.
  • Ayarlar >> Kişiler >> SIM’deki Kişileri Aktar adımlarını izleyin.
  • Kişileri aktarmak istediğiniz yeri sorarsa Sim kartı seçip devam edin. (Zira farklı iPhone ve iOS sürümlerinde işlemler biraz farklılık gösterebilir.)
  • Seçtiğiniz alana kişilerin aktarılmasını bekleyin. (bu kopyalama işlemi cihazınızın hızı ve rehberinizin büyüklüğüyle doğru orantılı olacaktır.)

Sim karttaki kişileri iPhone'a aktarma

Hepsi bu kadar. Ancak mutlaka iPhone’daki rehberinizi açıp rehberinizdeki kişilerin içe aktarılıp aktarılmadığını bir kontrol edin. Farklı Sim kartlardaki yedeklerinizi de aktarmak isterseniz sim kartı değiştirip bu adımları yeni simi takarak tekrar uygulayabilirsiniz. Ayrıca iPhone’dan Bilgisayara Rehber Nasıl Aktarılır? ve iOS 7’de rehberi Sim’e nasıl kopyalayabiliriz? konularımıza da göz atabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir