Skyfire Web Tarayıcısı ile Kaliteli Gezinim

Skyfire Mobile Web BrowseriPhone, iPad ve iPod cihazların standart olarak sahip oldukları Safari web tarayıcısına alternatif bir çok tarayıcı uygulaması appstore’da yer alıyor. Bu uygulamaların arasında en dikkat çeken tarayıcı olarak Skyfire benim de gözde tarayıcım arasında yer alıyor ki artık neredeyse safariyi hiç kullanmıyorum diyebilirim. Tabi Apple’ın iOS işletim sistemi standart bir yapıya sahip olarak tarayıcı bazında da politikası gereği bağımsız bir tarayıcıya izin vermediği gibi Skyfire‘da temel olarak safari’nin yapısını kullanıyor. Yine de fonksiyonellik açısından şu anki hali ile safariden daha değişik bir arayüz ve fonksiyonları barındırıyor. Skyfire uygulamasını tanımayan kullanıcılar için mini bir inceleme yaparak özelliklerine şöyle bir gözatalım.

Skyfire’ı itunes üzerinden yükleyebilirsiniz iPone ve iPod için 2.99$ iPad için ise 4.99$ karşılığında yazımızın sonundaki bağlantılardan ulaşıp satın alabilirsiniz.

Skyfire iphone iPad iPod Web Browser  Skyfire iphone iPad iPod Web Browser  Skyfire iphone iPad iPod Web Browser  Skyfire iphone iPad iPod Web Browser

Uygulamayı ilk açtığınızda farklı arayüzü ve farklı fonksiyonları ile size safari web tarayıcısını pek hatırlatmayacak olan skyfire, alt kısımda yer alan sosyal butonları ile, gezilen sayfada varsa video dosyalarını direk olarak bulması, farklı sık kullanılanlar menüsü ile çok kullanışlı. Ayrıca gezilen sitelerin mobil arayüzleri bulunuyorsa ayar simgesine tıklayarak açılan bölümden mobil tarayıcı görünümüne de geçiş yapabilir ve ilgili sitenin mobil arayüzü ile görüntüleyebilirsiniz.

Skyfire iphone iPad iPod Web Browser Skyfire iphone iPad iPod Web Browser Skyfire iphone iPad iPod Web Browser Skyfire iphone iPad iPod Web Browser,

Yine birden fazla sayfa açma ve sayfa geçişleri şeklinde hızlı geçiş, sık kullanılanlar ile eposta ile önerme gibi butonlar her an elinizin altında. İsterseniz genel ayarlarından video denetleme ve diğer ayarları ile skyfire’ı özelleştirebilirsiniz. Yine skyfire açılış sayfasını tıpkı bilgisayarınızda olduğu gibi özelleştirebilir ve karşılama sayfası olarak kişisel sitenizi atayabilirsiniz. Son derece kullanışlı olan skyfire web tarayıcısını, cihazlarını jailbreakli olarak kullanan kullanıcılar installous üzerinden indirip deneyebilirler.

Skyfire iPhone ve iPod sürümü indir – Skyfire iPad sürümü indir

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir