Skype, iOS İçin Güncellendi

İnternet üzerinden sesli ve görüntülü konuşma programları arasında lider olan Skype, Apple cihazlarda kullanılan iOS işletim sistemleri için programını güncelledi ve bir çok yeniliği kullanıcılarına sundu. Yeni güncelleme Skype 4.2 olarak tanıtıldı. Bu tanıtımda, oldukça farklı içerikleri bünyesinde barındırarak sektördeki liderliğini kimseye kaptırma niyetinde olmadığını herkese gösterdi diyebiliriz.

Skype iOS güncellemesi

Skype 4.2 ile gelen yenilikleri sizlere şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Daha önceki sürümde hatırlarsanız, iPhone 5’i destekleyen bir sürüm tanıtılmıştı. Bu sürümde ise, iPhone 5’i desteklemesinin yanı sıra, Outlook, Hotmail ve Messenger hesaplarınızla da Skype kullanma imkanına sahip oluyorsunuz.

  • Skype’nin en çok nefret edilen uygulamalarından birisi, uygulamayı kullanmak için üye olmayanların internet sitesi üzerinden üye olması ve tekrar ugyulamaya kullanıcı adıyla girmesiydi. Bu sürümde, bu durum ortadan kalkmış durumda ve eğer Skype’yi ilk defa kullanıyorsanız, uygulamayı kullanmaya başladığınız anda üye olarak uygulamanın nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

  • Skype üzerinden göndermek istediğiniz mesajları, mesajların üzerine tıklayarak düzenleme imkanına sahipsiniz. Ayrıca, iPhone’nun retina özelliğinden yararlanılarak yeni ikonlar Skype programına eklenmiş. Bu özellikler sayesinde, Skype yavaş yavaş MSN özelliklerini kullanmaya başlayacak gibi görünüyor.

  • Ayrıca, 4.2 sürümünden önce indirilmeye aktif hale getirilen sürümdeki bir çok hata bu sürümde giderilerek daha stabil hale getirildi.

Yeni Skype, bir çok yeniliği beraberinde getirmişe benziyor. Ayrıca, hotmail, outlook ve msn gibi bir çok özelliği bünyesine katan Skype, ilerleyen zamanlarda, bir MSN kopyası olur mu göreceğiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir