Skype Kullanıcıları Outlook.com Gelen Kutusundaki Kişileri Sesli/ Görüntülü Arayabilecek

Microsoftun yeni mail hizmeti olan Outlook.com’dan artık Skype kullanıcıları ücretsiz olarak gelen kutusunda bulunan kişileri ücretsiz olarak sesli ve görüntülü arama yapabilecek. Outlook.com için yayınlanan yeni eklentiyi heabınıza giriş yaparak kurabilirsiniz. Bilindiği üzere Microsoft’un Hotmail yerine hizmete sunduğu yeni Outlook.com sitesi bilgisayardaki Outlook programına benzerliğiyle biliniyor. Sanki webden değilde bilgisayardan kullanıyormuşsunuz havası yaratıyor. Microsoft, Hotmail yerine sunduğu bu hizmetin daha fazla tutulması ve yaygınlaşması için aktif ettiği Skype hizmeti ile artık bilgisayarınız dışında bir yerde Outlook.com hesabınıza girdiğinizde arama yapabilirsiniz.

Skype Outlook.com görüntülü konuşma eklentisi

Outlook.com için Skype Hizmetini Aktif Etmek için Aşağıdaki Adımları Yapmanız yeterli;

  1. Önce Outlook.com hesabınıza giriş yapın.

  2. Ardından Outlook ile Skype hesaplarınızı birleştirin uyarısı geldiğinde kabul edip Skype hesabınızla erişim yapın.

    Skype Outlook.com görüntülü konuşma eklentisi

  3. Erişim yaptıktan sonra gerekli eklentiyi kurmayı kabul edin. Eğer eklentiyi kuramazsanız hata verirse o zaman aşağıdaki adresten manuel olarak giriş yapıp kurun.

    https://rendezvous.skype.com/linking.html#plugin-install-page

  4. Şimdi gelen kutunuzun yan tarafında Skype arama tuşları görünecek. Bu tuşlardan biri sesli arama diğeri de görüntülü aramadır. Aramak istediğiniz iletinin yanındaki butonlara tıklamanız yeterli

Skype Outlook.com görüntülü konuşma eklentisi

Bu uygulama sayesinde artık dünyanın neresinde olursanız olun Outlook.com hesabınıza girerek skype ile görüşmeler yapabilirsiniz. Eğer Skype hizmetini sık sık kullanan biriyseniz Outlook hesabınızla birleştirebilirsiniz değilseniz ücretsiz olarak Skype hesabı açarak bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Skype kullanıcıları birbirlerini ücretsiz olarak görüntülü sesli arayabilirler ve yine aynı şekilde tüm dünyadaki sabit ve mobil numaraları çok ucuza arayıp görüşebilirler. İsterseniz Skype’nin bu konuda hazırladığı videoyu izleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir