Sony Xperia, 3 Yeni Modelle Çıkıyor

Sony Xperia 3 yeni modelini daha piyasaya sürdü. Sony Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium modelleri 2015 senesinde en çok tutulacak olan modeller arasında gösteriliyor.

Sony Xperia Z5 Özellikleri

Yeni çıkacak olan 3 modelde de Snapdragon 910 Soc, Adreno 430 grafik işlemcisi bulunuyor. 8 megapiksellik ön kamerası ile çok daha kaliteli selfie çekimleri yapılabilecek. 23 megapiksellik arka kamerası ise 4K çekim gücüne sahip ve seri içerisinde en kaliteli merceği bünyesinde barındırıyor.

ara2

Hollanda’dan sızdırıldığı düşünülen fotoğraflar incelendiğinde 3 modelde de sağ tarafta parmak izi tarayıcı olması dikkatleri çekiyor. Telefon güvenliğini üst düzeyde tutmak istediğini belirten Sony, iPhone’a benzer bir parmak izi okuyucuyu bünyesine katmış gibi görünüyor. Ayrıca Xperia Z5 modelinin sağ alt kısmında sesi ve gücü ayarlayan düğmeler de bulunuyor.

Xperia Z5 Premium Fark Yaratacak

Telefonlar için 4K ekran çözünürlüğü her ne kadar gereksiz olarak görülse de bu alanda tartışmalar da devam ediyor. Xperia Z5 Premium modeli 4K ekran çözünürlüğüne sahip ve 800 ppi piksel yoğunluğu ile renkleri en canlı şekilde gösterecek.

ara

Cihazların 2015 sonuna doğru Türkiye’de de satışa çıkarılması planlanıyor, fiyat aralığı hakkında ise henüz bir bilgi verilmiş değil.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir