Süper İnce iPad mi Geliyor?

Ortalıklarda dolaşan haberlere göre, Apple tarafından 12.2 inç ekrana sahip ve iPhone 6 kadar ince olan, yani 6.9 mm kalınlığında bir iPad piyasaya çıkarılacak. Japon Macotakara sitesinin haberine göre, iPad Pro haberi güvenilir bir kaynaktan alınmış ve yeni iPad Pro’nun hem üstünde hem de altında stereo hoparlörler ve mikrofon yer alacak.

ipad-pro-1

Yukarıdaki bilgilere ek olarak, yeni gelecek olan iPad Pro tasarımı büyük oranda iPad Air 2’ye benzer olacak ve iPad Pro’nun krokisi kaba olarak yukarıda görüleceği üzere yayınlandı. Yayınlanan çizimden pek fazla detay görülemiyor olsa da, hoparlörlerin çerçevenin üzerindeki yeri net bir şekilde görünüyor.

ipad-pro-2

Daha büyük ekrana sahip bir iPad fikri her ne kadar aylardır ortalıkta dolaşıyor olsa da, ilk defa ekstra hoparlör ve 12.2 inç ekran ile ilgili bir bilgiye ulaştık. Keza daha önceleri 12.9 inç ekrana sahip iPad ile ilgili bilgiler dolaşıyordu. Macotakara sitesi her ne kadar daha önce verdiği haberlerde ufak tefek yanılgılara düşmüş olsa da, sicili sağlam bir site olması sebebiyle vermiş olduğu bu haberin gerçek olması kuvvetle muhtemel.

Tahminler, iPad Pro’nun Apple tarafından önümüzdeki kış piyasaya sürüleceği yönünde fakat iki yeni iPhone modelinin aynı anda sürülmesi ve bundan kaynaklanan karmaşalar ve proje ve kaynak bulma problemleri sebebiyle yayınlanması 2015’in başını bulabilir diye düşünmekteyiz. iPad Pro’nun üreticilik üzerine yoğunlaşması ve Microsoft Surface Pro ve benzeri cihazları hedefleyeceği gelen haberler arasında.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir