SwipeSelection Klavye’nize Güç Katıyor

Canı her sıkıldığında bir şeyler karalamak için fırsat kollayan birisiyseniz özellikle iPad yahut iPhone‘a sahipseniz karalama isteğinizi de bu cihazlar ile gideriyorsanız size Cydia‘da yayınlanan yeni bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Uygulamamızın adı başlıkta da yer aldığı gibi SwipeSelection, tam olarak görevi ise yazı yazdığınız sırada oluşan harf hatalarını düzeltmek için düzenlenecek alana imleci getirmek bazen dert olabiliyor. Yahut bu işi hızlı bir şekilde yapamamak yazı yazma şevkinizi de kırıyor olabilir. Her ne kadar yazının düzenlenecek yerine parmağınızın ucu ile geldiğinizde küçük bir büyüteç desteği ile tam yeri tutturmak kolaylaştırılmış olsa da bu kötünün iyisi olarak benimsediğimizden olsa gerek. Peki bu işlemi gerçek bir klavye kullandığınızda ok işaretleri ile hızla cihazınızda yapsanız?

iPad ve iPhone İçin Klavye Uygulaması SwipeSelection

Sanıyorum buna kimse “istemezük” demeyecektir ki SwipeSelection tam olarak bu işi yapmakla beraber metnin tümü yahut bir kısmını seçili yapmak gibi işlemleri de yapabilen iOS cihazınızın klavyesine önemli bir işlevsellik getiren uygulama. Tabi öncelikle cihazınızın jailbreak yapılmış olması gerekiyor, ardından Cydia‘da BigBoss reposundan ücretsiz olarak mini tweak’i kurmanız bu konforu yaşamak için tek yapmanız gereken şey…

Uygulamayı yüklemeden önce yukarıda uygulamanın çalışma mantığını sizlere ne kadar izah etsekte ayrıca görsel anlamda izlemek tam anlamı ile uygulamanın ne yaptığını ortaya koyacağından aşağıdaki video’yu izledikten sonra yüklemek isteyeceğinize eminiz. Bizlere bu uygulamayı kazandıran ve yazı yazmayı iOS cihazlarında kolaylaştıran Daniel Hooper’a da gıyaben teşekkür ederiz.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir