İnceleme Tadaa HD Pro Camera

iOS ve Android kullanıcıları arasında anket yapılacak olsa, şüphesiz ki birçok kullanıcı en iyi fotoğraf uygulaması olarak Instagram uygulamasını seçecektir.  Özellikle Facebook tarafından 1 milyar dolar gibi rekor bir ücrete alındıktan sonra popülaritesi iyice artan Instagram, birbirinden kullanışlı efektleriyle hemen hemen her iOS hem de Android kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasına girdi.

tdaa-hd-pro-camera

Her ne kadar Instagram fotoğraf uygulamaları arasındaen popüler olanı olsa da, Instagram’ın rakibi niteliğinde fotoğraf uygulamaları yok değil. Bu uygulamalardan en önemlilerinden bir tanesi olarak da Tadaa HD Pro Camera uygulaması öne çıkıyor. İçerdiği efekt ve özellikleriyle Instagram’ı bile sollayabilecek nitelikte olan uygulamadan size biraz bahsedeceğiz.

Instagram’ı kullanıcılara pek aratmayacak olan Tadaa HD Pro Camera, içeriğindeki zengin efektleri sayesinde kullanıcılara zengin fotoğraf deneyimi sağlıyor. DSLR kamera ile çekilmiş hissi veren efektler, kullanıcıları kendine çekeceğe benziyor. www.tadaa.net adresindeki paylaşım ortamında çektiğiniz fotoğrafları paylaşmanıza imkân tanıyan uygulama, bu sayede kullanıcılarını kendisine daha da çok bağlayacak gibi görünüyor.

Tadaa web sitesine diğer sosyal ortamlardaki hesaplarınızla giriş yaparak paylaşım yapabileceğiniz uygulamayı kullanmak için bu vesileyle üye olma şartınız da bulunmamış oluyor.

Seçtiğiniz fotoğrafları sağa, sola vs kaydırmak suretiyle efekt uygulayabileceğiniz gibi, uygulayabileceğiniz efektlerde flu yapma, ışık ayarı yapma gibi özellikler de var ve hatta bu özelliklerin yoğunluklarını da belirleyebilirsiniz. Bunların yanı sıra Instagram ile oluşturduğunuz çalışmaları da tadaa ile çekip düzenleme yapmaya devam edebiliyorsunuz.

Aşağıdaki videodan detaylı bilgi edinebileceğiniz uygulama,, alkışı hakkediyor ve mutlaka indirilmesi gereken uygulamalar arasına girdi bile.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir