Thermo Diem widgeti ile havanın düne göre durumunu öğrenin

Özellikle yaşadığım bölge içerisinde hava durumu sürekli aktif olarak değişmiyor fakat günlük olarak değişebiliyor. Mesela bir gün üzerime kalın bir mont aldığımda üşürken bir diğer gün terleyebiliyorum. Durum böyle olunca da sürekli olarak hava durumunu değil sanırım bunun yanı sıra dereceyi de takip etmek gerekiyor. Fakat eğer bu konuda siz de benim gibi üşengeçseniz o halde Thermo Diem size de fazlasıyla yardımcı olabilir. Thermo Diem, size bugün havanın kaç derece olduğunu söylemiyor hatta bugün havanın nasıl olacağını da söylediğini söyleyemem. Eğer benim gibi dün ne yediğinizi hatırlamıyorsanız fakat yine de dün konusuna fazla takılıyorsanız bu uygulama tam olarak sizlik demektir.

Uygulama bize bugünün hava durumunu düne göre oranla veriyor. Yani, “hava bugün dün ile neredeyse aynı”, “Hava bugün dünden biraz daha soğuk”, “Hava düne oranla bugün çok daha fazla sıcak” gibi… Sizce de harika değil mi? Böylece havanın düne göre sıcaklığının ne olacağını kestirmek çok daha kolay olabiliyor. Tek bir sorun ise uygulamanın henüz Türkçe dil desteğinin bulunmuyor olması. Yine de diğer yandan basit bir İngilizce bilgisi ile uygulamayı çözmek hiçte sorun olmuyor.

Tabii, bu arada sanırım en önemli detayı atlıyorum. Sürekli olarak uygulama diyoruz fakat aslında Thermo Diem bize bir Widget sunuyor. Böylece kontrol merkezimiz içerisinden çok daha kolay bir şekilde havanın nasıl olduğunu veya olacağını öğrenebiliyoruz.  Uygulama tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ancak uygulamanın reklamsız sürümü için 0.99 Dolar gibi küçük bir bedel ödemeniz gerekebiliyor.

Thermo Diem uygulamasına App Store üzerinden ulaşmak için tıklayın

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir