Tinyumbrella 5.11.01 SHSH Kayıt Aracı Güncellendi

Bugünlerde iOS cihazları ve buna bağlı araçları konusunda hareketlilik had safhada. Nasıl olmasın ki? Uzun süredir untethered jailbreak bekleyen cihazlar iOS 5.1.1 ile untethered jailbreak imkanına kavuştular. Hemen ertesinde iPhone 4’ler için ilginç bir yapı numarası güncellemesi geldi ve mevcut yapı numarası 5.1.1/9B206’dan 5.1.1/9B208 şeklinde güncellendi. Herkes iPhone 4 için Apple untethered jailbreak önlemi aldığını iddia etse de sadece bir tek cihaz için bunun anlamsız olduğunu düşündük. Zaten hemen ardından Absinthe 2.0.2 gelerek bu yapı numarasına uygun güncellenmiş jailbreak’i de yayınlamışlardı.

Tinyumbrella

Aynı şekilde 5.1.1/9B208 yapı numarası için SHSH kaydı alacak olan Tinyumbrella 5.11.01 sürümü yayınlandı, böylelikle aynı iOS sürümünün iki farklı yapı numarasının da shsh kaydını alarak iPhone 4 sahipleri güvenle bu güncellemeyi yapıp mevcut Absinthe ve Sn0wbreeze ile jailbreak yapabilirler.

Tinyumbrella 5.11.01 sürümünü sabit konumuz olan TinyUmbrella Tüm Sürümler ve Kullanma Rehberi konumuzdan indirebilir, yeni kullanıcılar aynı konudan bu işlemleri nasıl yapabileceklerini görebilirler.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir