Tinyumbrella iOS 6.1.1 ve iPhone 4S İçin Güncellendi

iOS 6.1.1 Beta sürümünün geliştiriciler için yayınlandığı haberinden hemen sonra iPhone 4S kullanıcılarının yaşadığı problemlerin artması üzerine 4S kullanıcıları için iOS 6.1.1 sürümü alelacele yayınlandı.

shsh

iOS 6.1.1 sürümünün çıkmasının ardından evasi0n 1.3 sürümü de yayınlanmış, iPhone 4S kullanıcılarının Jailbreak yapabileceği haberi gelmişti. Bu da gösterdi ki, iOS 6.1.1 güncellemesinin ardından hâla untethered Jailbreak yapılabiliyor ki bu da Apple kullanıcıları için sevindirici bir haber olarak geldi.

Burada verdiğimiz haberde, iOS 6 Jailbreakınızı koruyabilmeniz amacıyla yapmanız gerekenlerden bahsetmiştik. Bu adımlardan bir tanesi de Tinyumbrella ile SHSH kaydınızın yedeğini almaktı. Hâl böyle olunca, hem SHSH kaydının alınmasının önem arz etmesi, hem de iPhone 4S için iOS 6.1.1 sürümünün çıkmış olması Tinyumbrella’nın iPhone 4S iOS 6.1.1 sürümü için güncellenmesi gereğini ortaya çıkarmıştı. Tinyumbrella 6.10.03a güncellemesi ile hem iOS 6.1.1 4S, hem de diğer cihazlarınızın SHSH kaydını alabileceksiniz.

Bu arada ilginç bir haber paylaşmak istiyoruz; Tinyumbrella resmi blogunda paylaşılan bir haberde, Tinyumbrella Cydia Tweak’ı üzerinde çalışmaların yapıldığı bilgisi veriliyor. Bu da gösteriyor ki, bütük bir ihtimalle Cydia Tweak’ı aracılığıyla bundan böyle rahat bir şekilde SHSH kaydı alabileceğiz ki bu da önemli bir gelişme olacak gibi görünüyor.

Tinyumbrella 6.10.03a sürümünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Windows: http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-6.10.03a.exe

Mac: http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/TinyUmbrella-6.10.03a.app.zip

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir