Tüm Instagram Hesapları Tek Hesapta

Popüler resim ve video paylaşım platformu her geçen gün yeni bir özellik ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Instagram bu sefer de kullanıcı yönetimini kolaylaştıracak bir özellik ile bizleri karşılayacak.

Instagram hesapları arasında hali hazırda kolayca geçiş yaptığımız bir sisteme zaten sahipti. Birkaç dokunuş ile hesaplar arasında gezinti yapılabiliyordu. Ancak bu hesapların her birisine ayrı ayrı giriş yapmak gibi bir zorunluluk vardı. Anladığımız kadarıyla yeni sistemde böyle bir durum söz konusu olmayacak. Yani Facebook’a bağlı tüm hesaplarınızı (Instagram, Facebook, Whatsapp) tek bir yerden kontrol etmeyle ilgili bir güncellemenin geldiği düşünülüyor.

Şuanda test aşamalarının devam ettiği bu güncelleme ile tüm hesaplarınızı tek bir noktada birleştirebileceksiniz. Bu durumun olumsuz sonuçlar doğurabileceği de tartışılmakta. Sonuç olarak tüm hesapların tek bir noktada toplanıyor olması firmanın üzerinizdeki kontrolünü arttırıyor. İlerleyen günlerde güncellemenin olumlu ve olumsuz sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir