Twitter Hesabınızdaki Takipçiler Sahtemi? Gerçek mi? Öğrenin!

Merhaba Günümüzde o kadar sık sık kullandığımız sosyal medya çoğu zamanımızı almakla birlikte beğendiğimiz ünlüler, yazarlar, sanatçılar, sporcular siyasetçiler ve buna benzer istediğimiz kişiyi takip etmek haber almak gibi bir çok anlamda da bu uygulamalardan yararlanıyoruz. En sık kullandığımız sosyal medya uygulamalarından biride Twitter. Bugün sizlere Twitter hesabınızdaki takipçilerin sahte mi? Gerçek mi? Öğrenmeniz hakkında çok kısa bir bilgi vereceğim.

Takipçi sayısını artırabilmek adına twitter, instagram ve benzeri platformlar da sahte (fake) takipçi gönderen siteler ile bir çoğumuz karşılaşıyoruz.

Twitter da takipçilerin sahte olup olmadığını yada ne kadar hangilerinin gerçek olduğunu twitteraudit servisi ile bu gerçeği öğrenebiliyoruz.

Hiçbir yararı bulunmayan ve sadece takipçi sayısını artırmak amaçlı olan bu siteler öyleki bu takipçi sayısını artırarak çeşitli ücret karşılığında ödeme yapılabiliyor. Fakat bu takipçilerin hiçbir zaman bir yararı olmuyor ve bu verilen ücretler de boşuna ödenmiş oluyor

Twitter,da takip edenlerin analizini yapabilmek için her hangi bir işlem sunmuyor fakat bu sorunu twitteraudit.com web adresinden çok kısa bir süre içerisinde neticelene biliyor.

Siteye İlk girdiğinizde How-many-of-your-fallower-are-real yazısının hemen altında bulunan kutu ya kullanıcı adınızı yazıyorsunuz ardından audit butonuna basın. Twitter hesabınız ile erişim isteyen sayfa oluşacak ve buraya da yetkilendirmeyi onaylayın ardın işlemin bitmesini bekleyelim.

Çok kısa süre de içerisinde takipçilerinizin analizini yapan, Twitteraudit gerçek ve sahte olan kullanıcıların hep birini ayrı ayrı gösterecektir. Ayrıca Audit- skorunuzu da buradan takip edebilirsiniz.

Eğer bu sitelerden ücret karşılığı takipçi almış iseniz size sağladığını tek imkan takipçi sayısının arttığını göstermek Başka hiçbir etkisi yoktur. Umarım verdiğim bu bilgi yararlı olmuş idir tekrar başka konularla görüşmek dileği ile Hoşçakalın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir