Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Açılır?

Site açmaya 0’dan başlayacaklar ve bu konuda yeterli teknik bilgiye sahip olmayanlar için yayıncılık tecrübesi edinebilecekleri ,hiçbir ücret ödemeden ve online web sitesi hazırlama/yayınlama imkanı sağlayan birkaç site bulunuyor.

En kullanışlı ve Kaliteli Hazır Site Sistemleri

Wix.com

WIX şu anda en ünlü ücretsiz web sitesi açma hizmetlerinden biridir. Bu hizmetle açılan siteler: Siteadınız.wix.com şeklinde yayınlanır.

Sistemin en güzel özellikleri:

  • Kolay kullanım
  • Çok çeşitli ve kaliteli temalar
  • Basit tasarım araçları

WIX ile blog, site veya kişisel web sayfalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz. Animasyonlar, Efektler, eklentiler ve daha birçok işlevi ile alanında en iyisidir.

Ucoz.com

Ucoz size sitenize giren kullanıcı sayısına göre, kapasitesi sürekli artan ücretsiz hosting ve subdomain sağlar. Ucoz.com;. ucoz.net;. clan.su;. at.ua gibi bir çok subdomain bulunmaktadır. Başlangıçta 500 mb hosting verir ve bu rakam site trafiğinize göre artabilir.

  • Ucoz’un en iyi özelliği site tasarım araçlarının çok basit olması ve hiçbir kod bilgisine sahip olmadan bile çok iyi tasarımlar yapılabilmesidir.

Diğer hazır site sistemleri:

Blogspot.com, Yola, Webs, SimpleSite, weebly gibi hizmetler de aynı görevi görmektedir. İsteğinize göre dilediğiniz aracı tercih edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir