Viber İle Hızlı Cevap Verin

BiteSMS Jailbreak tweakını kullanmayı çok seviyorsunuz fakat iMessage veya SMS kullanarak mesaj yollamak için diğer servisleri kullanmayı mı tercih ediyorsunuz? Geçtiğimiz Haziran ayında Delicious Inc. Şirketi tarafından Quick Reply for WhatsApp uygulaması kullanıma sunulmuştu ki, BiteSMS tweakının kolay cevap fonksiyonunu WhatssApp’a entegre etmişti. Dün evasi0n Jailbreak aracının yayınlanmasının ardından geliştiriciler benzer bir tweakı iOS 5 ve iOS 6 için Viber’e entegre ettiler.

viber

Viber, kullanıcılara birbirlerini ücretsiz arama imkânı sunan mesaj gönderme ve fotoğraf göndermelerine yarayan bir uygulama.Arjinak uygulama, iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia ve Bada işletim sistemleri arasında alışveriş yapma imkânı sunuyor. Hemen her akıllı telefon platformunda ücretsiz olarak bulunan Viber, alternatif olarak kullanılabilecek bir uygulama. Viber’in popülaritesi gün geçtikçe artmaya devam ediyor ve entegre Jailbreak tweaklarıyla daha da yaygınlaşacak gibi görünüyor.

Eğer BiteSMS kulanıyorsanız, Quick Reply for WhatsApp gibi Quick Reply for Viber tweakı da Viber’in BiteSMS’e çok benzemesini sağlıyor fakat BiteSMS’in tüm özelliklerini şimdilik barındırmıyor. Şimdilik sadece hızlı cevaplama penceresinin gelmesini sağlıyor ve her Viber bildiriminde görmenizi sağlıyor.

Delicious Inc. Şirketinin çok sorulan sorular sayfasından verilen habere göre, çabuk mesaj yazma, multimedya, düzenlenebilir butonlar gibi özelliklerinin getirileceği ve bunların üzerinde çalışmalar yapıldığı bilgisi veriliyor. Bu özellikler Quick Reply for WhatsApp tweakı için de planlanmış fakat üzerinden yarım yıla yakın süre geçmiş olmasına rağmen henüz gerçekleştirilememiş, bundan dolayı çok fazla ümitlenmesek de olur.

Quick Reply for Viber tweakınu kullanabilmek için 7 günlük deneme süresinin ardından 1.99 dolar ödemeniz gerekiyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir