Watchboard ile iPhone ve iPad ekranınızı Apple Watch’a çevirin

Muhtemelen daha önceden de Jailbreak yaptıysanız, hemen hemen her kullanıcının cihazını özelleştirmek için kullanmış olduğu Barrel Tweak’ini hatırlıyorsunuzdur. Barrel Tweak’inin yapımcı ve geliştiricisi olan Aaron Ash, bu sefer çok daha görsel bir tweak olan Watchboard Tweak’i ile karşımıza çıkıyor. Watchboard Tweak’i sayesinde Apple’ın tanıtım etkinliğinde görmüş olduğumuz Apple Watch ekranının aynısını iPad veya iPhone cihazlarımız üzerinde kullanabilmek mümkün oluyor.

Watchboard tweak’i kullanım aşamasında ekranınızın tamamını tıpkı Apple Watch tasarımı gibi kaplıyor. Üstelik içerisinde yüzler ikon olsa dahi çok stabil bir şekilde çalışabiliyor. Yani, anlayacağınız eğer cihazınızın sürekli aynı şekilde kalmasından sıkıldıysanız ve Apple Watch almayı düşünenlerdenseniz ekranının ne kadar pratik olacağını öncelikle kendi iPhone ve iPad cihazınızda bu tweak ile deneyebilirsiniz. Tweak işlevsel açıdan baktığınızda tıpkı tanıtım etkinliğindeki Apple Watch özelliklerini içerisinde barındırıyor. Tek fark ise zoom özelliği için herhangi bir düğme kullanmıyoruz.

İşte Tweak’e dair detaylar

●Eğer cihazınız destekliyorsa tweak yatay ve düz ekran konumlarında çalışıyor.
● Simgeler arası boşluklar düzenlenebiliyor.
● Ayarlardan bir çok ekstra özellik ayarlanabiliyor.
● Simge isimleri saklanabiliyor veya gösterilebiliyor.
● İstediğiniz kadar zoom stabil şekilde yapılabiliyor.
● Orijinal homscreen kalitesinde bir performans sunuyor.
● Çok fazla ikon olsa dahi en iyi işlemci performansını sunuyor.
● iPad cihazlar üzerinde de çalışabiliyor.

Yukarıda da özellikleri arasında gördüğünüz gibi ayrıca dilerseniz kendi ayarlarından ekstra ayarları ile de oynayarak Tweak’i daha fazla kişiselleştirebiliyorsunuz. Tweak’e sahip olmak için ise Cydia Store üzerinden 3,99 Dolar gibi bir fiyatı ödemeyi gözden çıkartmanız gerekiyor. Ayrıca aşağıda yer alan video’dan tweak’e ait testi görebilir ne kadar stabil çalıştığını inceleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir