watchOS 2 Güncellemesi Yayınlandı – watchOS 2 Nasıl Yüklenir?

Geçtiğimiz günlerde İOS 9 ile birlikte piyasaya sunulması beklenen ancak son anda iptal edilen watchOS 2 güncellemesi bugün itibariyle kullanıcılarıyla buluştu. Birçok alanda yenilenmiş özellikleriyle birlikte gelen güncelleme kullanıcılarını bekliyor.

WatchOS 2 ile birlikte gelen yeni özelliklerden bahsedecek olursak; bundan böyle Apple Watch üzerinden maillerinize cevap yazabileceksiniz. Ayrıca Zamanda Yolculuk uygulaması ile tüm tarihlerdeki etkinliklerinizden haberdar olabileceksiniz. Bir başka yeni özellik baş ucu modu özelliği. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, saatlerini çıkarıp kullanmaya devam edebilecekler. Ayrıca toplu taşıma bilgilerini de bundan böyle doğrudan saatinizde görme şansına sahip olacaksınız. Bugün itibariyle watchOS 2 uygulamasını yükleyebilirsiniz.

WatchOS 2 Güncellemesi Nasıl Yüklenir?

Güncellemeyi yüklemeden önce saatinizin şarjda takılı olması ve şarjının da en az yüzde 50 olması gerekmekte. Bundan sonra yapmanız gereken ise iPhone’dan Apple Watch uygulamasını açarak sırasıyla; Saatim > Genel > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ederek güncellemeyi cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir