WeChat Yeni Bir İletişim Aracı Olarak Ülkemizde

Çıkalı 2 yıl kadar bir zaman olan uygulama artık ülkemizde de kullanıma girdi. Tüm dünyada 300 milyon kullanıcısı var. 17 farklı dilde kullanılabilen bir iletişim aracı. Mobil iletişime yeni yollar açmakta. Bu ilginç uygulama ile aynı anda hem iletişim kuruyorsunuz hem diğerleri ile temasta kalmanızı sağlıyor hem yeni insanlar ile tanışmanızı hem de eğlenmenizi sağlıyor. Uygulama aynı zamanda ses, video, fotoğraf ve metin iletileri gönderimini de destekleyor. İşte en yeni ve güçlü mobil iletişim aracı WeChat.

WeChat

Güzel olan bir özellik uygulamanın iOS/Android/Windows/Blackberry OS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. Aralarında sesli/görüntülü sohbet, yazılı mesajlaşma, grup sohbeti, “Moments – Anlar” (sosyal), “Look Around – Etrafa Bak”, “Shake – Salla” ve diğer birçok yaratıcı işlevin de bulunduğu çok sayıdaki özelliği sayesinde kullanıcılara dostları, aileleri ve diğerleri ile temasa geçmenin ücretsiz yolunu sunuyor. WeChat, Moda ve Aşk’ı da temsil ettiğini dünya çapında bir üne sahip olarak kanıtlamış.

Facebook hesapları ile WeChat’e girebiliyorsunuz ve cep telefonu numaralası ile de kayıt yaptırabiliyorsunuz. Oldukça zengin seçeneklerle sosyal iletişim ortamlarını ve paylaşım platformlarını kullanarak her an iletişimde olmanızı sağlıyor. Hareketli ifadelerle her türlü his ve duyguyu sohbete yansıtma şansı veriyor. Kendi ifadelerinizi istediğiniz görüntüleri kullanarak kişiselleştirme imkanı da veriyor. 1000 metre mesafedeki herksele temasa geçip içerik paylaşıp yeni arkadaşlarla bir araya gelebileceğiniz sosyal bir ağ sunuyor. “Look Around – Etrafa Bak” seçeneği yakında bulunan ve yeni insanlar ile buluşmak isteyen kişileri sizing için arıyor.”Moments – Anlar”,kullanıcıların hep temas içinde kalmasını sağlayan sosyal bir ağ. Kullanıcılar, diğerlerinin de görmesi için fotoğraf yükleyebiliyor, mevcut durumlarını yazabiliyor ve bulundukları yeri işaretleyebiliyor. WeChat’in bu özelliği ile fotoğraflarını<ı paylaşabiliyorsunuz, diğerlerinin fotoğraflarını beğenebiliyorsunuz  ve yorumlar yazabiliyorsunuz. WeChat’e kişisel bilgisayarlarınızdan da bağlanma şansınız var.

Daha fazla bilgi için http://www.wechat.com/tr/ adresine bir göz atın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir