WeeSearch İle Bildirim Merkezinde Arama Çubuğu

iOS 5 ile beraber gelen özelliklerin arasında en çok beğenilen hiç şüphesiz yeni bildirim alanı oldu diyebiliriz. Özellikle bildirim merkezi (notification center) ve buna bağlı uygulamaların bu alanda yer alması ile beraber cihazınıza fonksiyonellik ve görsellik açısından çok şeyler katması uygulama gelişticilerinin de hedefinde yer alıyor. Özellikle Cydia uygulama gelişticileri bildirim alanında yer alacak birbirinden ilginç fikirleri hayata geçiriyor. WeeSearch‘te bunlardan bir tanesi olarak WeeSearch Pro uygulaması ile karşımıza çıkıyor. Cydia Store‘dan 1.49$ fiyata tam sürümüne sahip olabileceğiniz WeeSearch mükemmel olmasa da hayli işimize yarayacak bir özelliği bildirim alanına getiriyor.

Google, Youtube, Wikipedia gibi platformlar üzerinden bildirim alanında arama yapabilme özelliği kazandıran WeeSearch’in tam sürümünde tamamen özelleştirilebilir özelliği ile kullanışlı bir uygulama olarak görülüyor.

WeeSearch Bildirim Alanı Uygulaması WeeSearch Bildirim Alanı Uygulaması

Arama çubuğunu sola doğru çektiğinizde hızlı ayarlarına ulaşabileceğiniz WeeSearch Pro Cydia üzerinden ücretsiz deneme sürümü indirilerek görülebileceği gibi 1.49$ ödenerek tüm fonksiyonların kullanıldığı tam sürüme sahip olunabilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir