Whatsapp Grubu Nasıl Kapatılır?

WhatsApp grupları, öylesine çok var ki neredeyse birçok konu hakkında bir gruba sahibiz. Ve bu grupların bazen silinmesi icab edebilir. Peki bir WhatsApp grubu nasıl kapatılır? nasıl silinir? kolay mı zor mu buna bakalım.

Normalde Whatsapp gruplarını kurmak oldukça kolaydır ama iş kapatmaya gelince biraz daha zorlaşıyor. Çok fazla zor olmasa da biraz uğraş gerektirebilir. Bu uğraş sizin grubunuzda kaç kişinin olduğu ile doğru orantılı olacaktır.

whatsapp grubu kapatma

WhatsApp grubu nasıl silinir?

Öncelikle kapatmak istediğiniz WhatsApp grubunda yönetici olmanız lazım. Çünkü grupta yönetici olmazsanız bu grubu kapatamazsınız. Sadece gruptan ayrılabilirsiniz. Gruptan ayrıldıktan sonra da sizdeki verileri kolayca silebilirsiniz. Ama grubun diğer kullanıcıları siz olmadan grup işlevlerine devam edebilirler. Eğer bir grupta yönetici iseniz bu grubu kapatmak istiyorsanız öncelikle grubunuzda bulunan tüm kullanıcıları tek tek gruptan atmanız gerekiyor. Sonrasında grupta bir tek siz kalacaksınız ve kendinizde gruptan çık seçeneğiyle gruptan çıkacaksınız. Gruptan çık dedikten sonra grubu sil şeklinde bir uyarı göreceksiniz. İşte bununla birlikte WhatsApp grubunu silebilirsiniz.

Whatsapp görüntülü arama en fazla kaç kişi?

Gruptaki kişileri nereden görebilirim ve bu kişileri gruptan nasıl çıkarabilirim diye düşünüyorsanız buna da bakalım.

Android kullanıcısıysanız WhatsApp grubunuza girdiğinizde sağ üstteki üç nokta üst üste işaretine tıklayıp grup bilgisi seçeneğini seçerek grubunuz da bulunan kişileri görebilir ve gruptan ayrılabilirsiniz. Kimi gruptan çıkarmak istiyorsanız o kişinin üzerine basılı tutarak kişiyi gruptan çıkar diyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

iPhone kullanıcısıysanız da grubunuzun içerisine girdiğinizde yukarıda grup isminize tıklayarak bu menüye erişebilirsiniz. Bu menüye eriştiğiniz de yine gruptan çıkarmak istediğiniz kişinin üzerine bir müddet basılı tutarak gruptan çıkar seçeneğiyle işlemi tamamlayabilirsiniz.

Grupta kimse kalmayıp siz de gruptan ayrıldıktan sonra grubu sil seçeneğini göreceksiniz bununla beraber de whatsapp grubu nasıl kapatılır çözmüş ve grubu silmiş olacaksınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir