Windows 10′ da varsayılan dil nasıl değiştirilir?

Merhaba Bugün sizlere Windows 10 işletim sisteminde dil çeşitliliği ve dil panelinden arzu edilen dilin kullanılmaya başlatılması hakkında kısa ve kolay bir bilgi vereceğim.

Windows 10 İşletim sistemi ile birlikte artık biz kullanıcılar için bir çok seçenek mevcut halde Bu işletim seçiminde seçenekler ise kişisel ayarlamalar ve Microsoft dil konusunda da daha önceki sistemlerle aynı şekilde kolay ve başarılı sunumu hoş bir sistem kurduğu gözlemlenmiştir. Bu başarılı dil sistemi kişilerin istediği dile ulaşmasını kolay ve basit bir şekilde sunuyor.

Bu işlemi yaparken Kullanılan Kişi dil sistemine çevirebilirken bu konuda kişilerin birkaç kolay adım ve işlemden sonra gerçekleştirmesi aktif hale getirmesi mümkün. Size bunu çok kısa ve öz bir şekilde nasıl yapılacağını tarif edeceğim umarım vermiş olduğum bu bilgi sizler için yararlı olur

Öncelikle Windows 10 İşletim sistemi dil değiştirmek kişiler ilk etapta başlat menüsü üzerinden ayarlar bölümünü açmalı daha sonra bu açılan alanlardan zaman ve dil seçimini yapmalıdırlar. Zaman ve dil Seçimi alanında çıkacak olan kişilerin seçmesi gereken bölge ve dil Seçeneği ile kararınızı veriniz.

Ardından diller bölümünde bulunan kişilerin sisteminde kurulu olan belirlenen diller yer alır iken istenilen dil bölümünde yok ise dil ekle seçeneği kullanılabilir. Dil ekle bölümünde Seçenek tıklandığında Microsoft tarafından destek verilen ve kullanabilecek olan aktif diller ortaya çıkmaktadır.Çıkacak listeden Siz arzu ettiğiniz dili seçerek göreviniz ve tamamlamanız bitiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur yeniden yeni bilgilerle görüşmek dileği ile

Hoşçakalın…

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir