Windows 10’da Web Sitelerini Başlat Menüsüne Nasıl Eklersiniz?

Herkesin hemen hemen günlük hayatta kullandığı ve bakmadan geçemediği bir web sayfası vardır. Bu makalemizde Windows 10’da Web Sitelerini Başlat Menüsüne Nasıl Eklersiniz ? başlıklı konumuza değineceğiz. Windows işletim sistemindeki yenilikler sayesinde başlat menüsü sık kullanılmaya başlandı ve artık her şeyin orada toplanmasını istiyorsunuz daha düzenli durması için. Bizde bu isteğinizi şimdilik web sayfaları için açıklık kavuşturacağız.

Windows 10’da Web Sitelerini Başlat Menüsüne Nasıl Eklersiniz? dediğimiz anda Chrome yada Firefox tarayıcısından ziyade Edge bize en yatkın olacaktır ve iyi bir sonuç almamızı sağlayacaktır. Edge tarayıcısını çalıştırın ve başlat menüsüne koymak istediğiniz web sayfasını açın. Sayfamızı açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan üç noktalı sekmeyi açın ve bu sekme içinden gösterilen menüde Başlat menüsüne sabitle sekmesini tıklayın. Windows 10’da Web Sitelerini Başlat Menüsüne Nasıl Eklersiniz? işte bu kadar basit istediğiniz her hangi bir web sayfasını başlat menüsüne sabitlediniz.

Windows ilk kurulduğu andan itibaren bize sunmuş olduğu başlat menüsü denilince aklımıza Windows’un ana bir bütününü oluşturmaktadır. Bütün her şey başlat menüsünde olsa çok rahat bir masaüstümüz olmaz mıydı? Windows 10’da Web Sitelerini Başlat Menüsüne Nasıl Eklersiniz? sorusunun cevabına kısa sürede ulaştık. Tek yapmamız gereken burada yazdığımızı sizin uygulamanız. Her zaman dediğimizi gibi teknoloji geliştikçe işletim sistemleri ve kullanımlar basitleşmeye başlıyor. Ufak bir takip sonucu istediğimiz gibi kullanabiliriz PC’mizi. Sadece PC’niz ile yaşayın. Yepyeni makalelerde görüşmek dileğimle.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir