Windows Phone’lu Nokia Lumia 920: Yılın Akıllı Telefonu

Aslına bakarsanız bu yazımızda Lumia 920 adına çok birşeyden bahsetmeyeceğiz. Sadece windows phone youtube hesabında paylaşılan eğlenceli bir video’yu sizlere de izletmek istiyoruz. Belki izleyenleriniz vardır fakat izlemeyenler için biz de paylaşmak istedik.

Nokia Lumia 920 windows phone

Öncelikle videonun konusu bir düğün merasimini konu alıyor. Hani bilirsiniz yabancı filmlerden hristiyanların klisedeki düğün merasimlerini. İşte bu sahnede herkes telefonunu veya yanında taşıdığı cihazını çıkarıp fotoğraf çekmeye başlıyor. Tabiki bu cihazların bir çoğu apple ve samsung. Bu bir anda iki firmanın taraftarlarının kapışması halini alıyor. Herkes telefonu hakkında birşeyler paylaşıp birbirlerinin önüne geçmeye çalışıyorlar.

Sonrasında bir de kavga meydana geliyor. Herkes birbirine girmişken, tam bu sırada; iki garson ellerinde windows phone’lu Nokia Lumia 920 ile olan biteni seyrediyorlar.

Ana tema olarak şu veriliyor; (Don’t figt. Switch) Kavga etmeyin, değişin. Nokia Lumia 920’nin yılın akıllı telefonu seçildiğine vurgu yapılmış. Ancak bu seçimi engadget okuyucuları‘nın yaptığını da belirtelim. Bir süredir oylamaya sunulan akıllı telefon anketinde birinci seçilen Lumia 920 ve windows phone el ele verip bir reklam hazırlayıp bunu kendilerince kutlamışlar.

Apple

Videoyu vermeden hemen öncesinde dileyenler engadget.com, 2012 yılının en iyileri‘ne göz atmak isteyebilirsiniz. Listede apple da iki cihazıyla bazı kategorilerde en iyi seçilmiş. Merak edenler göz atıp meraklarını dindirebilirler. 🙂

Switch to the Nokia Lumia 920 Windows Phone – Engadget Reader’s Choice Smartphone of the Year.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir