Xolo Black Serisinden Yeni Detaylar

Bir önceki haberimiz de Xolo Black serisinin 10 Temmuz’da tanıtılacağını belirtmiştik ve bağzı detayları paylaşmıştık. bkz: (İlk Xolo ”Black” Telefon Serisi 10 Temmuz’da Tanıtılacak)

15.000 segmenti fiyatında bir telefon olduğunu belirtmiştik, yani bağzı belli başlı özellikleri var fakat üst düzey bir telefon degil. Black serisi telefonlar ucuz ve fakir kesimler için üretilecek bir seri. 185 Dolar ortalama fiyatı olacak, yani 550 TL civarına denk gelmekte.

Xiaomi Mi ile rekabete girmeye çalışacak olan Xolo Black serisi telefonlar özellikle Hindistan pazarında fazlasıyla yer edinmek istiyor, 185 Dolar civarı ucuz telefon sınıfına girdiğinden dolayı, Black serisi telefonlarında hemen hemen bu fiyat ortalamasında olmasını bekliyoruz. Tabiki tüm seri telefonları da 10 Temmuz’da tanıtımdan sonra göreceğiz.

Telefonun satışı ise Xolo firmasının anlaşmalı satış ortağı Flipcart ile yapılacak. Başka bir perakente firma ile herhangi bir anlaşması yok, yani Türkiye pazarına girmeyi hedeflemiyor, sadece Hindistan pazarı için hedeflenen bir telefon diyebiliriz. Öteki yandan Xiaomi ile rekabet etmeye çalışmakta fakat Xiaomi telefonları Türkiye pazarına girmesinin ardından Xolo Avrupa’da veya ülkemizde nasıl rabet görür bilemiyoruz. Xolo firmasının Black serisinde amaçladığı şuanlık sadece Hindistan pazarına girmek gibi gözüküyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir