Yarış Severlere Real Racing 3 Ücretsiz

Eğlenmek için akıllı telefonlarında oyun oynayanlara bir oyun önerisi. Electronic Arts’ın adını oyun oynayanlar ve başarılı oyunlara imza attığını bilir. Bu firmanın ücretsiz mobil oyunu Real Racing 3, Google Play Store ve App Store üzerinde kullanıcılar için hazır.

Real Racing 3, oldukça başarılı grafikleri ile dikkat çekiyor. Real Racing 3; Android platformu için Google Play Store’da, iOS için de App Store’da daha önceden ücretli olarak indirime sunduğu oyun artık ücretsiz.

iOS tabanlı cihaz kullanıcıları buradan indirebilirsiniz.    

Android tabanlı cihaz kullanıcıları buradan indirebilirsiniz. 

Real Racing 3

Oyun mobil platformlar arasındaki belki de en gerçekçi yarış deneyimini sunuyor. Mint Engine 3 grafik motorunu kullanıyor. 45 farklı lisanslı aracı kullandığı Real Racing 3; gerçekçi grafikleri ve ses efektleriyle telefonda oyun keyfi yaşatıyor.

iOS cihazlarda Game Center desteği de var. Çoklu oyuncu desteği ile 900’ün üzerinde etkinlik ve yüzlerce saatlik oynama süresiyle beraber geliyor.

Oyun için Android sistemlerde indirdiğimiz dosya yaklaşık 6.1 MB’lık boyutunda. Toplamda daha sonra başka dosyalarını internetten çekmeye başlıyor ve telefonda ortalama 1.7 GB’lık bir alan kaplıyor. SD karta sonradan yüklenenleri kurma şansınız var.  iOS sistemlerde ise 716MB lık dosya indiriyorsunuz yüklendikten sonra android sistemlerde olduğu gibi 1.7 GB’a yüklendikten sonra ulaşıyor.

Android cihazlarda Android 2.3.3 Gingerbread sürümüne, Apple’ın iOS cihazların da 4.3 ve üzeri sürümlerin yüklü olması gereklidir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir