Yeni iPad 3 Konsepti Üzerine Bir Çalışma

iPhone ve iPad konularında internette araştırma yapanların karşısına son zamanlarda (ve aslında her zaman) yeni çıkacak olan iPad 3 veya iPhone 4S / 5 dedikoduları bıktırıcı bir şekilde geldiğine eminim. Biz de bu dedikodulara katılacak yahut ilgi çekici başlıkla süslemek sureti ile bomboş bir haberi okutmak niyetinde değiliz. Bu nedenle başlığımıza uygun şekilde sizlerle MacMagazine sitesinin bir çalışması olan ve kendi kafalarındaki iPad 3 çizgisini yansıttıkları güzel bir prototipi paylaşmak istiyoruz. İlk gördüğümüz andan itibaren yadırgamayacağımız kadar düzgün tasarlanmış bir iPad 3 konseptini göreceğinize emin olabilirsiniz. Üstelik üşenmemişler 360 derece bir çalışma hazırlamışlar, yazımızın devamındaki bağlantıdan bu çalışmaya erişebilirsiniz.

Bence iPad 3 bu çalışmada olduğu gibi üretilse bile kabullenilebilecek görünümde ve Apple’ın geçmişte ürettikleri ile çelişmeyecek ama daha yenilikçi bir iPad ile karşılaşacağınızı düşünüyorum. Yine bu çalışmayı hazırlayanlar kendilerine göre olasılıkları değerlendirip iPad 3 teknik özelliklerini de kısaca belirtmeden geçmemişler. Onlara göre şöyle bir iPad 3 karşımıza çıkacak;

iPad 3  iPad 3

  • Çok daha ince bir iPad 7.4 mm
  • Kavisli arka cam
  • LED flaş ve video kaydı ile Full HD 1080p 5 megapiksel kamera
  • Yeni antenler, yüksek stereo hoparlörler
  • Retina ekran ve ön kamera FaceTime HD

Aslında bu varsayımların tümü bir çok blogda dedikodu şeklinde yeni iPad 3 konseptinin olası teknik detaylarını toplamış diyebiliriz. Açıkçası benim karşıma böyle bir iPad 3 çıkarsa da hiç şaşırmam. Bu arada söylediğimiz 360 derecelik görüntüsünün yer aldığı çalışmayı da bu bağlantıdan görebilirsiniz. Yüklenmesi bağlantı hızınıza göre biraz zaman alabilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir