Yeni iPad Reklamı

Apple, normalde çok reklam yapmaya ihtiyacı olmayan bir firmadır bu herkesin malumu. Ama söz konusu noel olunca işler değişiyor tabi.

ipad mini

Apple’ın iPad Mini için tasarladığı yeni noel tatili temalı reklamı “I’ll Be Home” yani “Evde Olacağım” sloganıyla televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Noel’e birkaç gün kalmış olması, Cupertino firmasını harekete geçirdi ve firma, son dakika alışverişcilerini hediye olarak iPad Mini almalarına teşvik etmek için böyle bir reklam yapmaya yoluna gitti.

Reklam sadece Apple’ın son tableti iPad Mini üzerinde durmuyor, bunun yanında Facetime’ın yararlarından –özellikle tatil günlerinde- bahsediyor. Bu reklam, aslında iPad Mini’nin de kardeşleri kadar yetenekli olduğunu vurguluyor desek yanılmayız.

Ultra ince formu ve 7,9 inç’lik ekranıyla iPad mini noel tatili hediye rehberimiz olacak gibi görünüyor. iPad Mini’yi ve reklamını beğenenler bir tek biz değiliz, DigiTimes dergisi tarafından yapılan haberde, Apple’ın isteği karşılamak için tedarikçilere ekstra 2 milyon iPad Mini sipariş verdiği söyleniyor. Bu da yapılan reklamın ne kadar etkili olduğunun bir göstergesi.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir