Yeni Macbook Kutu Açılışı Yayınlandı

Vietnamlı web sitesi tinhte.vn sitesinde 10 nisan’da piyasaya sürülecek olan 12 inçlik ekrana sahip olan yeni Macbook’un kutu açılışının videosu  cihaz piyasaya sürülmeden bir hafta öncesinde yayınlandı. Kutu açılışı videosunu izlerken de göreceğiniz üzere MacBook’un gövdesi, yeni şarj aleti ve Apple tarafından kullanıcılar için oluşturulan kılavuzdan bahsedilmiş. Videonun Vietnam dilinde olmasıbir dezavantaj fakat sadece videoyu izleyerek bile bilgi edinebilmeniz mümkün.

Videoda görülen Macbook’un çalışmıyor olması gözden kaçmadı ki bu da OS X işletim sisteminin yüklenmemiş olduğunu gösteriyor. Yine de 7 dakikalık bu video Apple’ın en ince dizüstü bilgisayarı olan yeni Macbook’a göz atmış olmak için bir fırsat niteliğinde.

Geçtiğimiz Mart ayında tanıtımı yapılan MacBook’ta bilindiği üzere 2304 x 1440 çözünürlüğe sahip retina ekran bulunuyor ve 13.1 mm kalınlığıyla oldukça ince olması sebebiyle dikkatleri üstünde topluyor. 0,92 kilogram ağırlık ve yeni Force Click touchpadi ile ilgi odağı olacağa benzeyen yeni Macbook ilk defa tek USB-C portuna sahip Macbook olarak da tarih geçecek.

10 nisan tarihinde 1299 dolar gibi bir baz fiyatından satışa sunulacak olan MacBook’un daha hızlı ve daha fazla depolama alanına sahip olan modelini ise 1599 dolardan satın alabileceğiz.

Yeni MacBook’u satın almayı düşünüyor musunuz? Cihaz hakkındaki yorumlarınızı bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir