YoBu İle Bildirim Merkezine Arama Widgeti Ekleyin

App Store’da cihazınıza aerodinamik bir görünüm katan ve kişilerinizi bulup hızlı ve kolay bir şekilde telefon aramaları yapabileceğiniz düzinelerce uygulama mevcut fakat bunlardan kaç tanesi kilitli ekranınızdaki bildirim merkezini kullanarak telefon aramaları yapabilmenize olanak sağlıyor?

YoBu uygulaması bir bildirim merkezi uzantısı olup, kilitli ekranda bildirim merkezinizin Bugün sekmesinden kişileriniz içerisinde isim veya numarayla arama yapabileceğiniz, telefon aramasını gerçekleştirebileceğiniz bir Widget.

YoBu widgetini bildirim merkezine ekledikten sonra, 10 rakamdan oluşan bir numaratör göreceksiniz. Tıpkı sabit telefonlar veya eski okul telefonları gibi her numarada bir takım harfler mevcut. (Nokia 3310 tuş takımı gibi)

Numaralara dokunmaya başladığınızda, hem numerik kombinasyonunuza hem de o rakamlarla bağlantılı harflerle alakalı olan önerilen aramalar karşınıza çıkacak.

YoBu-2

Örneğin, “536” yazdığınızda, içinde 536 olan numaraların yanı sıra K, E, M veya L, E, N harflerini içeren isimler de ekranda belirecek. Daha fazla rakam veya harf ekleyerek listeyi kısıtlayabilirsiniz.

Aradığınız kişiyi bulduğunuzda ona dokunmak suretiyle aramanızı gerçekleştirebilirsiniz.

Arama yapma özelliğinin yanı sıra bu Widgette aynı zamanda kişilerinizi arama özelliği de mevcut. Hızlı bir şekilde bir numara eklemek istediğinizde bu özellik oldukça işinize yarayacaktır.

Kilitli ekranınızda bildirim merkezini açarak + tuşuna dokunduğunuzda boş bir kişi ekranı gelecek, siz de kolayca bu ekranda eklemek istediğiniz kişinin bilgilerini kaydedebilirsiniz.

YoBu-1

Uygulamanın bir diğer güzel özelliği son aradığınız kişinin bildirim merkezinde görünüyor olması, eğer sürekli aradığınız favori kişileriniz varsa listede üst sıralarda görünecektir ve kolay ve hızlı bir şekilde aramanızı yapabilirsiniz.

Umuyoruz ki aynı özelliklere sahip bir mesajlaşma uygulaması da iOS cihazlarımızda yer alır.

YoBu uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Siz bu bildirim merkezi widgeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir