iTunes Zaman Tüneli Yayınlandı

Apple App Store’un kullanıcılarla buluşmasının 5. Yılını kutluyor. 10 Temmuz 2008 tarihinde iPhone Os 2.0 işletim sisteminin Apple tarafından yayınlanmasıyla birlikte, App Store’da halka hizmet vermeye başlamıştı.

Apple-five-years-of-App-Store-timeline-poster-teaser-002

5. Yılını kutlamaya hazırlandığı bu günlerde, Cuppertino firması tarafından güzel bir zaman çizelgesi hazırlandı. Bu çizelgede, App Store açısından dönüm noktası olan tarihler belirtilmiş durumda. The Financial Times’dan Tim Bradshaw tarafından açığa çıkarılarak kullanıcılara sunulan posterin aynı zamanda videosu da çekilmiş. Görünüşe göre poster Apple tarafından bazı üst düzey basın organlarına gönderilmiş durumda.

Tim Bradshaw tarafından kendi Tumblr hesabına eklenen posterin büyük halini görmek için resmin üstüne tıklayabilirsiniz.

Apple-five-years-of-App-Store-timeline-poster

Posterin fotoğrafını yayınlamasının yanı sıra bir de videosunu çekip Vine hesabından paylaşan ünlü gazetecinin paylaştığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Silinmiş

Daha önceki yazılarımızda belirttiğimiz üzere, geçtiğimiz ay düzenlenen WWDC etkinliğinde App Store üzerinden indirilen 50 milyarıncı uygulamanın indirilmiş olması kutlanmıştı.

Geçtiğimiz yıl da benzer bir harekette bulunan Apple, büyük medya kuruluşlarına gönderdiği posterlerin yanı sıra, Apple editörleri tarafından seçilen 100 şarkıyı indirmeye yarayan iTunes hediye kartları da yollamıştı.

Bu poster ve videonun yayınlanmasının ardından, Apple tarafından tüm kullanıcılara hitap etmek üzere yeni bir zaman tüneli yayınlandı.

Tags:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir