Wallmart İle Duvar Kâğıdınız Devir Yapsın

Wallmart, yeni yayınlanan jailbreak tweakı olup iOS 8 cihazınızda favori duvar kâğıdınızın ekranda döngü yapmasını sağlamaktadır. Tweakı Cydia’da bulunan BigBoss reposundan ücretsiz olarak indirdikten sonra,  tweak ayarlarından istediğiniz duvar kâğıdının dilerseniz belirli zaman aralığında veya dilerseniz ekran kilidini her açtığınızda otomatik olarak devir yapmasını sağlar. Detaylar videoda:

Wallmart tweakını yükledikten sonra, Ayarlar menüsünden tweakın ayarlarına gidin. Orada iki farklı bölümle karşılaşacaksınız; ilki Wallmart bölümü, diğeri de Onterwall bölümü. Interwall bölümünde duvar kağıdınızın otomatik olarak dilediğiniz belirli zaman aralığında dönmesini sağlayacak ayarlar bulunmakta. Eğer Interwall modunu kullanacaksanız zaman aralığını uzun tutmanızı tavsizye ederiz, çünkü sürekli dönmesini isterseniz sistem performansınız düşük olacaktır çünkü her dönüş performansı etkiler.

Wallmart-ayar-2

Esas Wallmart modunda ise cihazınızın ekran kilidini her açmanızda duvar kâğıdınız otomatik olarak dönecektir. Fotoğraflarınızı seçmek için özel bir albüm oluşturabilir ki bu şekilde fotoğraflarınızı kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Kamera albümünüzden hangi fotoğrafların çıkacağını kestiremeyeceğinizden, uygunsuz zamanda uygunsuz bir fotoğrafın çıkmasını muhtemelen istemezsiniz.

Wallmart-ayar-1

Tweakın ayarlar menüsünde farklı seçenekler ve kilitli ekran ve ana ekran için rasgele modu, perspektif yakınlaştırma ve bulanıklık ayarları gibi kendini açıklayan özellikler bulunmakta. Interwall modu gibi, bulanıklık ayarları sistem performansınızı etkileyecektir, ayarlarınızı ona göre yapın.

Wallmart tweakına genel olarak göz attığımızda bu tweakın reklamlı olarak çalıştığını görebiliyoruz. Bu eklentinin potansiyel negatif etkileri ise sistem kaynaklarını kullanıyor olması ve batarya ömrünü kısaltması olarak adlandırılabilir.

Wallmart tweakı BigBoss reposunda ücretsiz olarak sunulmakta. Bu tweak hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanmayı düşünür müsünüz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir