En Ucuz Domain 1$

Domain konusunda çok kampanya gördüm ama açıkçası böyle bir kampanyayı ne duydum ne de gördüm. NetFirms isimli domain firması 31 Mayıs 2010 tarihine kadar başlattığı kampanya ile dilediğiniz kadar domain’i 1$’dan satın alabileceksiniz. Tek yapmanız gereken satın alma kısmında yer alan promosyon kodu kısmına “DOLLARDOMAIN” yazmak ve yanında yer alan kutucuğa tıklayıp onaylamak. Sipariş formunda “1$” olarak fiyatlandırıldığını göreceksiniz, merak etmeyin ben bile 6 tane domain satın aldım ve toplam da 6$ ödedim.

1$ gibi fiyata domain almak için yapılması gereken domain arama sayfası’ndan almak istediğiniz domaini girmek. Domain boşta şeklinde uyarı çıktığında “Continue” butonuna basın ve satın alma sayfasına gelin. Bu sayfada size önerdikleri diğer ürünleri satın alıp almak istemediğinizi soran yer gelecek hemen en altta “No,Thanks” butonuna basarak direk satın alma sayfasına ulaşın. Satın almak istediğiniz domainin fiyatını gördüğünüz son aşamaya geldiniz hemen aşağıda “Enter a promotion code (if available)” şeklinde bir yazı ve kutucuk var buraya “DOLLARDOMAIN” yazın ve yanındaki “Apply” butonuna basın birazdan yukarıda gördüğünüz domain fiyatı olan “7.99$” artık “1$” olduğunu göreceksiniz.

Aşağıya doğru diğer bilgilerinizi de girdikten sonra domaini ister paypal isterseniz de kredi kartınız ile alabilirsiniz. Bilgilerinizde verdiğiniz eposta adresinize panel giriş bilgileriniz gelecek ve domaininizi istediğiniz gibi DNS ayarlarını yapıp yine aynı alandan “add domain” butonundan yeni domainler satın alabilirsiniz. Bedava sayılabilecek bu kampanyayı kaçırmayın.

2 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir