Infinity Blade Bir Hafta Süreyle Ücretsiz

iOS oyunlarının içinde en popüler olanlarından bir tanesi hiç şüphesiz Infinity Blade. Angry Birds ve Real Racing gibi oyunlarla kapışan Infinity Blade, ilk defa Chair Entertainment firması tarafından 2010 yılında yayınlandı ve ünlü aksiyon oyunu ilk dört gününde 1.6 milyon oyuncuya ulaşarak bir rekora imza attı.

infinity-blade-ss

Oyunun bu kadar fazla tutulması, Infinite Blade 2 ile devam etti ve muhtemele serinin üçüncü oyunu da yakında kullanıcılarla buluşacak. Henüs Infinite Blade oyununu tatmadıysanız şanslısınız demektir, keza bu mükemmel oyun kısa bir süreliğine 0 TL yani ücretsiz olarak App Store2da kullanıcılara sunuldu.

MacRumors arafından yapılan haberde Apple’ın Infinity Blade oyununu haftanın oyunu olarak seçtiği, bu sebeple oyunun bir hafta süreyle ücretsiz olarak sunulacağı bilgisine yer verildi. Evet tamamen orijinal bir oyun, fakat maalesef Infinity Blade 2 oyununa güncelleme yapamıyorsunuz. Bu denli bir aksiyon oyununu indirmek için fazla bir şey yapmanıza gerek yok, App Store’a girin ve indirin.

Infinite Blade oyunundan bahsederken konsol seviyesinde bir oyun desek yanılmış olmayız. Keskin grafikleri ve aynı şekilde keskin oyun zevkiyle bir çok otorite tarafından yılın en iyi oyunu ve 2011 yılının Apple dizayn ödüünü almış olması da bunu kanıtlar nitelikte zaten. Unreal Engine 3 zevkini yaşamak istiyorsanız, bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

“Muhteşem 3 boyutlu karakterleri ve çevreleri ile ödül avcısı Unreal Engine 3 firması, yaşamı hikayeye çevirerek yalnız bir şövalyenin medeniyeti kurtarışını anlatıyor.”

Eğer herhangi bir nedenle bu oyunun tadına varamadıysanız, Infinity Blade oyununu yukarıda bahsettiğğimiz gibi App Store’dan bir haftalığına ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eğer oynadıysanız, paylaşın ki tadına varmayanlar da oyunu tatsınlar. Çok oynanan oyunlar genelde 1.79 TL gibi bir ücretten satılırken nadir olarak ücretsiz olarak verilir, bu fırsatı kaçırmayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir