Yeni Google Chrome’u Keşfedin

iOS kullanıcılarına bir güzel haber de internet devi Google’dan geldi. Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Google tarafından 07.10.2014 tarihi itibariyle yapılan güncelleme ile Retina HD ekrana sahip olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri için güncelleme indirilmeye hazır hale gelmiş oldu.

Bu yeni güncelleme sadece iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile sınırlı değil. Yeni ve ilginç bir özellikle karşımıza çıkan yeni Google Chrome ile birlikte, Google Drive sürücünüzde bulunan dosyaları açma ve Google Drive sürücünüze dosya yükleme (upload) imkânına da sahip olacaksınız. Bir diğer güzel haber ise, uzun zamandır beklenen açıkların kapatılması ve kararlılık geliştirmeleri konusunda da çalışmalar yapılmış.

Google Chrome, App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Geçtiğimiz ay, Google tarafından Chtome kullanıcıları için yapılan sunulan güncellemede, iOS 8 ile birlikte gelen Uygulama Uzantıları desteği getirilmiş (iOS 8 paylaşım menüsü), iOS 8’in kullanıcılara sunulmasının ardından (bilindiği üzere ilk olarak geliştiricilerin kullanımına açılıyor) is acil düzeltme güncellemesi yayınlanmıştı.

Google Chrome 38.0.2125.59 ile yapılan düzeltme ve getirilen yenilikler:

  • iPhone 6 için daha iyi destek ve daha iyi kullanılabilirlik
  • Google Drive kullanıcıları içim dosya indirme, yükleme ve kullanma
  • Kararlılık geliştirmeleri ve açıkların kapatılması

Chrome kullanıcılar için yayınlanan güncellemenin yanı sıra, Google tarafından Youtube uygulaması için de bir adet güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile Oynatma Listesine ekleme ile ilgili yaşanan problem ile birkaç ufak hatanın giderilmesine yönelik çalışmalar yapıldı.

Öte yandan arama devi tarafından geçtiğimiz gün iOS kullanıcıları için GMail uygulaması iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ekranları için uygun bir hale getirilerek güncellendi.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere, Google Chrome, App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir