10 Dakika’da iPhone 6 Ekranı Değiştirmek

Binlerce lira vererek aldığınız iPhone cihazlarınızı ufak bir kaza sonucu kullanılamaz hale getirmeniz mümkün. Ekran değişimi konusunda yetkili teknik servisler tarafından gösterilen ilgi herkesin malumu, belirli bir ücret ödemediğiniz takdirde telefonunuzun ekranı değiştirilmiyor. Telefonun ekranında çatlak varsa Apple teknik servislerine başvurmak faydalı olabilir. Ayrıca kullandığınız cihazın garanti süresi dolmaya yakın ise bu yöntem sizler için ideal.

iphone-6-plus-ekran-degisimi

DİY onarım tekniğiyle beraber, doğru parça ve aletlere sahip olarak on dakikadan kısa bir sürede telefonu tamir etmeniz mümkün. Telefonu Apple teknik servislerine yaptırdığınız takdirde 900 ile 1200 TL arasında bir ücret talep edilecek sizden.

Bu onarım tekniğinin mantığı şu, 900 ile 1200 TL arası bir ücret ödemek yerine, telefonun orijinal ekranını maksimum 600 TL’ye satın alarak kendiniz takın. Ekran değişimi için sahip olmanız gereken 15 TL değerinde bir adet iPhone tornavida setini de unutmayalım. Yapmanız gereken bu ekipmanları toplamak ve Youtube üzerinden iPhone 6 ekran değişimi videolarını izlemek. Bu videolarda yapılan işlemleri sırasıyla takip ederek ekranınızı 10 dakika gibi bir sürede kendinizde değiştirebilirsiniz.

Şunu belirtmekte yarar var, telefon ekranının yanı sıra kasada eğilme ya da herhangi bir parça değişimi gerekliliği varsa Apple teknik servislerine başvurabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir