Apple WWDC 2012 İçin Moscone Center’a Tabelayı Astı

Apple‘ın organize ettiği ve her yıl düzenlenen WWDC (world wide developers conference) konferansı bu yıl 11 Haziran’da yapılacak ve yıl boyu süren yeni ürünlere ait dedikodular yerlerini somut ürünlere bırakacak. Gelecek hafta başlayacak olan geliştiriciler konferansının pankartı da etkinliğin düzenleneceği Moscone Center‘da yerini aldı. Peki bu yıl düzenlenecek etkinlikte Apple’dan neleri bekleyebiliriz? sorusuna yanıt vermekte o kadar kolay değil. Apple’ın geçen yıl WWDC etkinliğinde iOS 5’i açıklaması gibi bu yıl da iOS 6 duyurusunu yapması beklendiği gibi yeni ürünler noktasında bir çok spekülasyon bulunmasına rağmen bu sene Apple’dan fazla bir bilgi sızdırılmış değil.

WWDC 2012 Moscone Center Apple Etkinliği

Şu an itibari ile neredeyse kesin gibi görünen iOS 6 duyurusu dışında spekülatif bilgiler olsa da iOS 5 ile gelen Twitter entegrasyonu gibi bu yıl iOS 6 ile Facebook entegrasyonunun olabileceği konuşuluyor. Bir çok uygulamanın revizyonu ile beraber özellikle Maps (haritalar) uygulamasında önemli gelişmelerin olacağı öngörülüyor. Apple TV için yeni yazılım güncellemesi ve App Store desteğini gelebileceği konuları 9to5mac sitesinin de sürekli gündeminde yer aldı.

MacBook ve iMac tarafında da donanımsal anlamda değişiklik beklentilerinin olduğu bu yıl ki WWDC konferansı içeriği bakımından meraklıları adına hayli sürpriz gelişmelere gebe gibi görünüyor. 11 Haziran’a beş gün kalmış olsa da o güne kadar olası sızma haberleri takip ederek konferans öncesi sizlerle paylaşacağız ama görünen o ki bu sene Apple içeriden haber sızmasına karşı önlemlerini arttırmış gibi.

Bu nedenle 11 Haziran 2012 Moscone Center‘da düzenlenecek olan WWDC konferansı tüm dedikoduların son bulacağı tarih olarak ajandamızdakini yerini aldı.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir