Film Rulosundan sadece istediğiniz fotoğrafları gösterin; Overswipe

İstisnasız hepimizin başına gelen bir olaydan bahsedelim. Bir ortamda fotoğraf çekiyorsunuz ve ardından o fotoğrafları başka bir kişi görmek istiyor, siz bu fotoğrafları film rulosundan gösterdiğinizde ise eğer cihazınız o kişinin elindeyse film rulomuzda olan yani daha önceden çekilmiş olan fotoğrafları da o kişi görebiliyor. Şahsen ben bu durumdan çok fazla madur oldum denebilir, “Ya, dur o başka fotoğraf” olayını kaldıran bu uygulama ile ise çok yakın bir geçmişte tanıştım ve Elma Doktoru takipçilerinin de mutlaka bu programdan faydalanması gerektiğini düşündüm.

AppOverswipe

Uygulamayı kısaca özetlemek gerekirse işlevi son derece basit, film rolusundan sizin seçtiğiniz fotoğrafları slide şeklinde gösteriyor. Sadece sizin seçtiğiniz fotoğrafları gösterdiği için “Ya, dur o başka fotoğraf” olayı da maziye gömülmüş oluyor. Uygulamanın ücretsiz sürümü ve tam sürümü mevcut. Ücretsiz sürümünde sadece 5 fotoğraf seçebiliyor ve gösterebiliyorsunuz, uygulamanın tam sürümünü satın aldığınızda ise sınırsız fotoğraf seçip gösterebiliyorsunuz. Albüm oluşturmak ayrı bir konu neticede film rulosundan her seferinde birine fotoğraf göstereceğimizde albüm oluşturamayız bu çok zahmetli bir iş olur.

Bu uygulama ile ise en kısa zaman da istediğimiz fotoğrafları gösterebiliyoruz. İnanın uygulamayı kullanması anlattığımdan çok daha pratik ve çok daha hızlı.

Overswipe’ın buradan indirebilir beğenirseniz de iç satın alma yöntemi ile Pro sürümüne yükseltebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir