Gmail’in Kimsenin Farkında Olmadığı 8 Şahane Özelliği

Gmail kullanıcıları Gmail’in Kimsenin Farkında Olmadığı 8 Şahane Özelliği ile çok daha kolay ve zaman kaybı yaşamadan bu özelliklerden yararlanabilirler.

Yoksay Özelliği:

Yoksay özelliği istemediğiniz e-postalardan bildirim gelmesini önlemek için kullanılan bir özelliktir. Yoksaymak istediğiniz e-postayı açmalı, ”Diğer” seçeneğinden ”Yoksay” butonuna tıklamalısınız.

Hesaplar Arasında Geçiş:

Hesaplar arasında hızlı geçiş yapma özelliğini kullanabilmek için sağ üste yer alan resminize tıklayarak diğer hesabınıza geçiş yapabilirsiniz. İkinci yol ise adres çubuğunda yer alan /u/1#inbox bölümündeki rakamın yerine 2,3 gibi rakamlarla değiştirirseniz, diğer hesaplarınıza geçiş yapmış olursunuz.

Sağ Tık:

E-postanızın üzerinde sağ tık yaptığınız takdirde ”Arşivleme”, Okunmadı Olarak İşaretle” ve ”Sil” gibi işlemleri yapabilirsiniz..

Kişisel Göstergeler:

Gmail’in Kimsenin Farkında Olmadığı 8 Şahane Özelliği arasında Dördüncü özellik olan kişisel göstergeleri aktifleştirmek için ayarlar ekranından ”Kişisel Göstergeler” özelliğini açabilirsiniz.

Diğer Cihazlardaki Hesaplarınızdan Çıkış Yapın:

Bu işlem için gmail ekranının altında yer alan ”Ayrıntılar”butonuna tıklıyorsunuz ve ”Diğer tüm web oturumlarını kapat” diyorsunuz.

Sol Taraftaki Etiketler:

Ayarlar bölümündeki ”Etiketler”, ”gizle” butonunu kullanarak istemediğiniz etiketleri kaldırabilirsiniz.

Önizleme:

Gmail’in Kimsenin Farkında Olmadığı 8 Özelliği arasında yer alan bir diğer özellik ise Önizleme özelliği. Üste yer alan çarktan ‘’Ayarlar’’ bölümüne geçiş yapıyor ve‘’Labs’’seçeneğini buluyorsunuz. En son ‘’Önizleme Bölgesi’’ seçeneğini etkinleştiriyorsunuz. Sayfalama butonlarının yanında çıkan butonla özelliği kullanabilirsiniz.

Kimlik Doğrulama:

Ayarlar bölümünden ‘’Labs’’ butonuna tıklıyorsunuz ve ‘’ E-posta gönderen doğrulanmış kullanıcıların kimlik doğrulama simgesi’’özelliğini etkinleştiriyorsunuz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir