Haftanın En İyi Ücretsiz 5 Uygulaması

Bugünkü bu konumuzda, iOS kullanıcıları için App Store’da bulunan ve kaçırmak istemeyeceğiniz birbirinden eğlenceli ve kullanışlı beş adet oyun ve uygulamadan bahsedeceğiz. Birçok tanıtımımızda ücretli oyun ve uygulamaya yar veriyoruz fakat şunu unutmayın, buradaki haftanın uygulamaları ücretsiz.

  1. Zombie Highway 2

zombie-highway-2

Haftanın uygulamaları listesinde bu hafta ilk sırayı Zombie Highway oyununun devamı niteliğinde olan ve App Store’da kullanıcılarla buluşturulan Zombie Highway 2 oyunu alıyor. Oyundaki amacınız çok basit; zombi saldırısı var ve bu saldırıdan kurtulmanız gerekmekte. Aracınızı birçok engellerle dolu yolda cihazınızı sağa ve sola çevirmek suretiyle kontrol ederek istediğiniz yöne sürmek kaydıyla kullanmanız gerekmekte. Yolda giderken zombiler aracınıza atladığınızda kaydırma hareketleriyle veya dokunma hareketleriyle silahlarınızı kullanarak onlardan kurtulmanız gerekmekte. Oyun, saatler sürecek eğlence vaat ediyor.

Zombie Highway 2 oyunu App Store’da ücretsiz olarak sunulmuş ve indirilmek üzere sizi bekliyor.

  1. Adobe Photoshop Mix

Adobe-Photoshop-Mix

İkinci uygulamamız olan Adobe Photoshop Mix uygulaması göz atmaya değer diye düşünüyoruz. Bu uygulamayla birlikte farklı fotoğrafları bir araya getirerek karıştırmanızı ve farklı çalışmalar ortaya çıkarmanızı ve bu çalışmanıza mükemmel görseller ve ilham verici sanatsal çalışmalar elde etmek için efektler eklemek istiyorsanız bu uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamada fotoğraf kütüphanenizden fotoğraflarınızı seçerek kullanabilir, dilerseniz Adobe Creative Bulut hesabınızı kullanarak çalışmanızı kaydedebilir ve dilediğiniz başka bir cihazdan bu çalışmanıza devam edebilirsiniz.

Adobe Photoshop Mix uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

  1. Daddy Long Legs

daddy-long-legs

Göz atmaya değer bir diğer uygulama olarak Daddy Long Legs oyununu tavsiye edebiliriz. Oyunda, ekrana yaptığınız dokunuşları çok iyi ayarlamalı ve zamanınızı Daddy Long Legs karakterini daha ileri taşımak için harcamalısınız. Çok hızlı veya çok yavaş ilerlerseniz karakteriniz çarpışır ve oyun biter. Zamanı iyi ayarlamalısınız. Basit olarak gidebildiğiniz kadar ileri gitmeli, en yüksek puanı alarak rekorları alt üst etmelisiniz Game Center bağlantılı oyunda arkadaşlarınızla yarışabilir ve en yüksek puanı alabilmek için kapışabilirsiniz.

Daddy Long Legs oyunu App Store’da ücretsiz olarak sizleri bekliyor.

  1. Find The Line

find-the-line

Find The Line oyunu, çizgileri etrafta dolaştırarak fotoğrafları bulmaya çalışmanızı gerektiren bir yapboz oyunu. 200’den fazla seviye bulunan bu yapboz oyununda, farklı temalar ve ara yüzler bulunmakta. Bu oyunda amaç düşünebilme kapasitenizi ölçmek ve sıkıldığınız zaman vakit geçirmenizi sağlayabilmek.

Find The Line oyunu App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

  1. Angry Birds Transformers

angry-birds-transformers

Bu haftanın son oyunu olan Angry Birds Transformers, geçtiğimiz hafta Rovio şirketi tarafından App Store’a eklendi. Oyunla ilgili detaylı bilgi ve tanıtımı burada yaptık.

Angry Birds Transformers App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir