iCloud’da Bulunan iWork Artık Herkes Tarafından Kullanılabilir

Apple tarafından bugün itibariyle iWork for iCloud verimlilik paketi bundan böyle Apple cihazınız olsun veya olmasın herkes tarafından kullanılabilir durumda. Modern bir tarayıcınız ve Apple ID’niz varsa, web tabanlı ofis uygulamaları olan Pages, Numbers ve Keynote’u dilediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

icloud

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de anlayacağınız üzere, eğer Apple ID’niz yoksa, Mac veya iOS kullanıcısı olun veya olmayın, “Şimdi Oluşturun” linkine tıklayarak yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Kayıt olmak için tek ihtiyacınız olan isminizi, e-posta adresinizi ve doğum tarihinizi ekleyerek güvenlik sorularınızı seçmek.

Apple ID’nizi oluşturduktan sonra, Pages, Numbers ve Keynote Web uygulamalarına ve tabi ki Ayarlar sayfasına dilediğiniz gibi ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan yazı dokümanları, sayfaları ve sunumları oluşturabilir, düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz. Şunu hatırlatmakta fayda var, Apple cihazlarından birine sahip değilseniz alanınız 1 GB ile sınırlı.

Limitlerin dışında, aslında Apple’ın herhangi bir yazılımını Mac ve OS cihazlarından birine sahip olmayan kişilere açık olarak yayınlaması pek alışkın olduğumuz bir konu değil, bundan dolayı bu büyük bir hamle olarak düşünülebilir. Ayrıca, TechCrunch teknoloji bloğunun haberine göre oldukça zeki bir hamle, keza yeni kullanıcıları kendine çekmek adına oldukça mantıklı.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir