iOS 9’un Hiç Bilinmeyen Yeni Özellikleri

Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 9 ile birlikte cihazlarımıza yepyeni özellikler eklendi fakat bunların hepsini keşfetmek neredeyse imkansız bir şey. Yazımızda iOS 9 ile birlikte gelen ve fazla bilinmeyen özellikleri paylaşacağız.

İşte iOS 9 ile gelen yeni özellikler

Sisteme eklenen yeni San Fransisco fontu ile daha farklı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Aradığınız kişi FaceTime için uygun değilse anında mesaj bırakma özelliği karşınıza geliyor. Bu sayede iletişimleriniz çok daha hızlı bir hale gelecek.

Veri algılayıcıları için uçuş ve paket takibi de yeni eklenen özelliklerden biri.

Yeni sağlık uygulaması ile üreme sağlığınızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca ultraviole ışınlara maruz kalma, hareketsizlik gibi verileri de kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Homekit, sayesinde ev içerisindeki hareket algılayıcıları kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Motorlu pencereler, panjurlar ve ev güvenliği gibi konularda Homekit tek başına yeterli olacaktır.

Wi-Fi bağlantınız yavaşken ve sürekli olarak kopmalar yaşandığında otomatik olarak hücresel veriyi aktifleştirme olanağı da sunulmuş. Bu sayede kesintisiz bir internete de sahip oluyorsunuz.

Move to iOS uygulaması sayesinde Android bir cihazdan Apple bir cihaza hiçbir veri kaybı yaşamadan geçiş yapabiliyorsunuz. Apple’a geçmek isteyen Android kullanıcıları için mükemmel bir fırsat diyebiliriz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir