iPad 2 Amerika Apple Store’da Bugün Satışa Çıktı

iPad 2 Satışa Sunuldu2010 yılınının tartışmasız en çok tercih edilen tablet bilgisayarı ünvanına sahip iPad bugün itibari ile Amerika Apple Store’da satışa sunuldu. Sizlere daha önce iPad 2 duyurusu konusundan Apple’ın özel etkinliğindeki sunumunu resimler eşliğinde aktarmış ve yine merakla beklenen iPad 2 başlıklı konudan da ayrıntılı bilgilerle beraber cihazın tüm teknik özelliklerini paylaşmıştık. Yenilenen donanımı ve 1. jenerasyon iPad’e göre daha ince olan iPad 2 kısa zaman sonra tüm avrupada gerek distrübütörler gerekse de apple store’lar üzerinden de satışa sunulacak. Apple fiyat politikasında iPad 1’i ilk satışa sunduklarındaki fiyatlar ile satışa sunulan iPad 2 2011 yılının da en çok satan tableti olacağını düşünüyoruz. Amerikada satışa sunulan iPad 2 ve fiyatları ise aşağıdaki gabi olacak, ancak Türkiye’de daha şimdiden bu fiyatların neredeyse iki katına özel alışveriş siteleri üzerinden de satışa başlandı bile.

iPad 2 tıpkı iPad 1 gibi 16, 32 ve 64GB olarak sadece Wifi ve Wifi + 3G olarak iki ayrı model olarak satılıyor.

iPad 2 Wifi Fiyatları

iPad 2 Apple store Fiyatları

iPad 2 Wifi + 3G modeli Amerikada her iki servis sağlayıcı tarafından (verizon, at&t) aynı fiyata kendilerine özel kampanyalı şekilde satılıyor.

iPad 2 Wifi + 3G Fiyatları

iPad 2 Verizon Fiyatlar

iPad 2‘nin ülkemizde resmi olarak satışı iPad 1 gibi olursa daha uzun zaman geçmesi gerekebilir. Tabi bu durum şu anda Türkiye’de satılacak fiyatlara otomatik olarak astronomik sayılabilecek şekli ile yansıması kaçınılmaz olacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir