iPad 3 (iPad HD) Bugün Sahne Alacak

iPhone 4 sonrası yeni iPhone’un 4S veya iPhone 5 olarak mı geleceği üzerine çok konuşmuş muhtemel özellikleri hakkında çeşitli fikirler öne sürülmüştü. Bunu Apple’ın her yeni ürün tanıtımı öncesi yaşamak artık rutin hale geldi. Aynı tartışmalar şimdi de yeni iPad‘in karşımıza iPad 3 olarak mı yoksa iPad HD olarak mı sunulacağı konusunda yapılıyor. iPhone 5 iddiaları konusunda blogumuzca ağırlık kazanan fikir iPhone 4S olması ve sonunda da bu isimle gelen cihaz sonrası aynı fikir yürütmesini yeni iPad için yapacak olursak adının iPad 3 olacağı kanaatindeyiz. Bugün lansmanının yapılması beklenen iPad 3 yepyeni özellikleri ve donanımı ile kullanıcılarına bekleneni verecek bir cihaz olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

iPad 3 - iPad HD

Özellikle RAM konusunda artık iPad 3‘ün en az 1GB RAM belleği olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. İşlemcisi konusunda da fikir ayrılıkları sürmekle beraber yetenekleri yükseltilmiş çift çekirdekli A5X işlemci yahut dört çekirdekli A6 işlemcili olarak gelebileceği tartışılıyor. Kimi teknoloji analistlerine göre de A6 işlemciyi iPhone 5 ile görebileceğimiz şeklinde değerlendiriliyor. Bu konuda da bizim tahminimiz A5X işlemci ile geleceği yönünde. Retina ekran, daha güçlü bir batarya, Siri desteği gibi özelliklerin de yer alması beklenen iPad 3 ile Türkiye saati 20:00’da tanışacağız. Adı ister iPad 3 ister iPad HD olsun tablet kavramını bizlere kazandıran Apple’ın bu konuda önümüze güzel bir ürün koyacağı konusunda içimiz rahat.

Bugün tanıtımı yapılacak yeni ürünler arasında Apple TV diye tabir edilen Steve’in rüyası akıllı televizyon’da beklentiler arasında yer alıyor. Apple 7 Mart’ta Yeni Ürünlerini Tanıtıyor konusunda da ayrıca değindiğimiz Apple TV günün sürpriz ürünü olabilir. Bununla beraber bugün iOS 5.1‘in de duyurusunun yapılması bekleniyor. Artık bu konuda fazla söze gerek yok, bu akşam tüm dedikodu ve varsayımlar yerini elle tutulur ürünlere bırakacağından sizler gibi bu akşamı merakla bekleyip yeni ürünleri sizlere duyurmaya çalışacağız.

2 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir