iPad Mini Reklamı Yayınlandı

Apple, hem boyutu, hem de fiyatı konusunda çeşitli eleştirilere maruz kalan iPad Mini için yeni reklam filmini ABD televizyonlarında gösterime sundu.

Apple kurucusu Steve Jobs’un hayattayken sert bir şekilde karşı çıktığı iPad Mini, bilindiği üzere Google tarafından üretilen Nexus 7 ve Amazon tarafından e-kitap okuyucu olarak üretilen Kindle Fire tabletlerine rakip olarak üretilmişti. iPad Mini’nin hem 7 inç yerine 7.9 inç ekrana sahip olarak üretilmiş olması hem de fiyatının beklentilerin çok üstünde olması bir çok olumsuz eleştiri almasına sebep olmuştu.

iPad Mini reklam filmi ABD'de yayınlandı

Bütün bunların üst üste gelmesi Apple firmasını televizyon reklamları yayınlamaya mecbur kılmış görünüyor. Keza Apple ürünlerinin piyasaya çıktığı gün dağıtıcıların önlerinde kilometrelerce kuyruklar oluştuğunu göz önünde bulundurursak bu durumu “mecbur kalmak” olarak görmek gayet doğal.

10.1 inç ekran boyutuna sahip iPad ile 7.9 inç ekran boyutuna sahip iPad Mini’nin boyut farkına parmak basmak isteyen Apple, kendi reklam politikasına uygun olarak gayet sade bir reklam filmi hazırlamış. Buyrun izleyelim:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir