iPhone’a Binance Uygulaması Nasıl Kurulur?

Günümüzde Bitcoin ve dijital paraları duymayan, araştırmayan kalmamıştır. Ne olduklarından bahsetmeden önce Binance, Bitcoin gibi diğer dijital paraların ticaretini yapabileceğiniz Dünya’nın en büyük kripto para borsalarından birisi. Bu yazımda Binance iPhone uygulamasının kurulumunu anlatacağım.

Evet, uygulama maalesef ülkemizde ki App Store’de bulunmuyor. Fakat ülkemizde bu Binance iOS uygulamasını kullanmak mümkün. Sizde bu uygulamayı kurduktan sonra Bitcoin’lerinizi kullanarak çeşitli altcoinlerde bu uygulama üzerinden direk olarak Binance’da al sat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Binance iPhone Uygulama Kurulumu

Öncelikle iPhone cihazınızda Safari uygulamasını açınız. Yukarıda bulunan adres çubuğuna http://fir.im/binance yazarak siteye giriş yapıyoruz. Site açıldıktan sonra karşınıza çıkan ‘Download’ butonuna tıklayınız. Download butonuna tıkladığınızda sizden uygulamanın yüklenmesi için izin istiyor ve bu aşamada Yükle butonuna basıyoruz. Uygulama telefonunuza otomatik olarak yüklenecektir.

Binance iPhone Güvenilir Olmayan Kurumsal Geliştirici Uyarısı

Yüklemiş olduğunuz Binance uygulamasını açmaya çalıştığınızda Güvenilir Olmayan Kurumsal Geliştirici isimli bir hata ile karşı karşıya çıkabilirsiniz. AppStore dışında bir uygulama kurulduğu için bu sorunu yaşamanız çok normaldir.

Bu sorunu aşabilmeniz için öncelikle Ayarlar > Genel > Profiller ve Aygıt Yönetimi bölümüne giriniz. Karşınıza çıkan Kurumsal Uygulama kısmının altında “Hunan Shtituo Technology Devekopment” şeklinde bir sertifika olduğunu görüyoruz. Ve bu sertifikaya tıklayıp içine giriyoruz. Karşınıza çıkan ekranda ‘Güven’ butonuna basmalısınız, Bize bu sertifikaya ve uygulamaya gerçekten güvenmek isteyip istemediğimizi soruyor ve Güven diyerek bu aşamayı tamamlıyoruz.

Tüm işlemler tamamlandı, artık sizlerde iPhone cihazınızda Binance üzerinden kripto para borsasına giriş yapabilir ve coinlerinizi al sat yaparak paranızın değerini arttırabilirsiniz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir