iPhone’lara fiziksel klavye geliyor

Geçmiş alışkanlıklarını arayanlara veya yine de dokunmaktik tuşlara alışamayanlara özel fiziksel klavye geliştirildi. iPhone’lara özel olarak üretilen bu klavyelerle eski alışkanlıklarınıza geri dönebilir veya bir çeşit fantazi yapabilirsiniz.

Klavyenin üretici firması Typo. iPhone 5 ve 5S‘ler için üretilmiş. Ekranın herhangi bir yerini işgal etmiyor. Cihazınızı biraz daha alt kısmında kalıyor. Her ne kadar dokunmatik klavyeden memnun olsak da sanıyorum buradan da birşey çıkarabilirmiyiz anlayışıyla üretilmiş bir ürün. Ürünün fiyatı da 99 dolar. Çok satılacağını açıkcası düşünmüyorum. Ellerinde de epeyce bir miktar kalacaktır. Fiyatı da uygun bir aparat değil.

Typo iPhone klavye

Cihazın bağlantısı Bluetooth üzerinden gerçekleşiyor. Henüz fiziksel satışa çıkmamış. Ön siparişe açılmış. Satışı güç bir ürün olacağından şimdiden sipariş alıyorlar, yılbaşından sonra da dağıtımını yapacaklarmış.

İşin tuhaf kısmı ise birçok yatırımcıdan destek almış olması. Şimdiden 1 Milyon dolar destek toplamış bile. Bunca yatırıma değecek bir ürün mü, siz satın alır mıydınız? Görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz. Belki de biz tahmin edemiyoruz satışının olmayacağını. 🙂

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir