iWatch 3 farklı versiyonla gelebilir

Apple severler ve teknolojiye meraklı olanlar olarak artık sadece iPhone 6 için değil ayrıca aylardır beklenen iWatch için de büyük bir sabırsızlık duyuyoruz. Bugün iWatch’ler ile ilgili yeni bir sızıntı haberi bir kaç farklı medya kaynağında ortaya çıktı. Dedikodulara göre iWatch bizim beklediğimiz gibi sadece tek bir ürün olarak gelmeyebilir. Bugün medya da yer alan dedikodulara göre iWatch 3 farklı versiyon ile Apple kullanıcılarının karşısına gelecek.

iwatch

Üç farklı modele sahip olması beklenen iWatch’in ikisinin boyutu 1.6 ve birinin boyutunun 1.8 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Ayrıca Economic Daily isimli yabancı gazete de üç farklı model ile iWatch‘in çıkış yapacağı haberine yer veriyor. Tabi, safir ekran konusunda da büyük bir sızıntı var. Sızıntılara göre iWatch‘in tüm modelleri beklendiği gibi safir ekrana sahip olmayacak ve sadece büyük ekranlı modelde safir ekran kullanımı gerçekleştirilecek.

Böylece Apple hem iki uygun fiyatlı iWatch ve bir de lükse kaçan iWatch ile kullanıcılarına hitap edebilecek. Tabii, bu da üretimin gecikmesine neden olan sebeplerden biri olarak gösterilebilir. Bakalım ilerleyen günlerde iWatch hakkında daha  neler öğreneceğiz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir